HomeShop my closetPressContact meCopyright
16.10.13

PERSONAL: Mijn studentenkamertje in Utrecht


Daar is 'ie dan eindelijk: een artikeltje met foto's van mijn kamer in Utrecht! Inmiddels woon ik al ruim een maand in deze knusse 12 vierkante meter. Doordat ik een hoogslaper in mijn kamer heb geplaatst is de ruimte precies groot genoeg. Ik dacht nooit dat ik er een bank, twee stoelen, een tafel én een kast in kwijt kon, maar met wat creativiteit en een lief verhuisteam kwam ik verder dan ooit. Come on over, kijk mee naar mijn kamertje!
Als je binnen komt is dit het eerste wat je ziet: mijn kleding- en opbergkast, links mijn hoogslaper en recht vooruit mijn TV staande op een schouw.

Onder mijn hoogslaper staat mijn bank en (inklap) tafeltje.


Er is één ding dat ik altijd al in mijn kamer wilde hebben, en dat is een kledingrek. Ik vind dat het echt iets toevoegt aan een kamer, een soort 'personal touch', net als fotolijstjes of schilderijen. Mijn schoenen wilde ik uitstallen zoals je dat doet met troffee's: op plankjes aan de muur. Lekker opvallend. Vooral op dit deel in mijn kamer ben ik super trots. Het is precies zo geworden als ik in gedachte had, ik kan er daarom ook nog steeds minutenlang gelukzalig naar kijken, haha.


Mijn favoriete meubels in mijn kamer zijn without a doubt mijn stoelen met zebraprint. Het lijkt misschien zo, maar ze zijn niet voor de sier. Er is al eens voorgekomen dat mensen dachten dat er niet op gezeten mocht worden (haha), maar ik gebruik ze echt voor alles. Ik ben dol op deze twee schatjes!And that's it! Ik heb veel geluk had met mijn interieur, want een hoop meubels van mijn kamer zijn afkomstig van anderen. Zo heb ik mijn bank gratis opgehaald en zijn mijn zebra stoelen en tafeltje van een vriendin van mijn zus geweest. I'm one lucky girl! Ik heb daarnaast veel spullen bij de Action gekocht, als je benieuwd bent naar die post, kun je hier klikken.


26 opmerkingen:

 1. Die stoelen zijn zoo mooi, wil zelf ook nog altijd zo'n een! Ze zijn alleen vrij prijzig en mijn vriend houdt er niet van jammer genoeg. Maar je hebt dus geen idee, waar die van jou vandaan komen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, sorry geen idee! Misschien dat Ikea of Praxis iets soortgelijks heeft?

   Verwijderen
 2. Die stoelen zijn echt ontzettend leuk!
  Dat inklap tafeltje is ideaal, mijn huisgenootje had dat ook altijd ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kamer :) Ik heb zelf in de buurt van Zwolle jarenlang op 11m2 gewoond incl. keuken. En je verbaast je wat er allemaal in een kamer gepropt kan worden! Bij mij een aanhangwagen vol! Nu ik een paar jaar later uit een huis van 35 m2 (destijds voelde dat mega groot, in de realiteit valt het reuze mee :p) wegging had ik 5 aanhangwagens vol! Like wtf hahah.

  Veel plezier in je huisje! Geniet ervan :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi zeg! Super gaaf ook die schoenen op een plankje, hihi. Bizar hoe een compleet 'huisje' zo'n kleine kamer kan worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar heb je dat mooie kleed over je bank vandaan? Ik zoek nog zoiets, handig om een lelijke bank te verdoezelen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt er echt wat gezelligs van gemaakt, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er super leuk uit zeg! En erg praktisch ingedeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een goede indeling, zo heb je toch veel leuke spulletjes er in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ziet het er gezellig uit! Wat hangt er op je kastdeur?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Onwijs leuke kamer! heel leuk ingericht en de ruimte is echt optimaal benut. Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha heel typisch wat je schrijft over je kledingrekje en schoenen, ik heb precies hetzelfde!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gezellig kamer, ik vind je kleding/schoenenrek echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke kamer heb je zeg, heel creatief opgelost met 12m2! Ik heb zelf 2 jaar op 10 m2 gewoon en had hetzelfde bed. Ideaal!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!