HomeShop my closetPressContact meCopyright
4.10.13

SHOPPING: Sample sale grabbelen bij Cheap Monday


Sample sale: een term wat bij mij chaos oproept, een gebrek aan pashokjes en vooral veel hysterische vrouwen. Toen ik zag dat het Zweedse merk Cheap Monday gisteravond in Amsterdam een sample sale gaf, veranderde ik op slag in een hebberige bui. Daar moést ik heen.


De sample sale werd gehouden in een flatgebouw gelegen aan een industrieterrein op Amsterdam-Noord. Een beetje onwennig ging ik in een soort loods naar binnen, waar ik al snel een lift tegen kwam met daarop het affiche van de sample sale. Vermeld stond dat de boel lost zou barsten om 18:00. Ik had ervoor gezorgd dat ik er precies rond die tijd was, om zo de drukte en hoop geplunder voor te zijn. Met een vechtersmentaliteit van een oorlogsstrijder en het enthousiasme van een klein kind stapte ik naar binnen. Een rustige, haast lege ruimte begroette me, net zoals drie opgeluchte verkopers die verkondigde dat ik de eerste was.

Voor me hing de gehele Spring/Summer 14 collectie van Cheap Monday. Het waren allemaal samples, wat betekende dat van alles maar één stuk hing en de collectie dus nog uit moest komen. De kleding werd verkocht voor inkoopprijzen. Dat staat gelijk aan iets meer dan 50% korting, werd me verteld. Er waren vooral veel mooie broeken en sweaters, van de iets apartere stijl tot hele mooie basics.En dit is de winst: een destroyed high waisted broek en gestreepte trui! Beiden zitten heerlijk en zijn duidelijk gemaakt van goede kwaliteit. Ik wilde al heel lang een hoge taille broek, en aasde dan altijd op broeken van Cheap Monday, dus ik ben mega blij dat ik er nu eindelijk een heb weten te bemachtigen voor maar €20,-! Ook met de trui ben ik erg blij, echt heer-lijk voor in de winter. Dat ik 'm voor €35 mee kon nemen i.p.v €70,- speelt daar natuurlijk ook een rol in ;-)
12 opmerkingen:

 1. Mooie items heb je meegenomen! En wat een geluk dat je de eerste was, kon je nog lekker op je gemak tussen de rekken rondneuzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gaaf! Echt vet dat dat er was en jij er heen ging haha. Leuke dingen heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit en wat een gave jeans! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Cheap Monday, als ik dat geweten had... Leuke aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja inderdaad: love cheap monday! daar was ik graag bij geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah daar wilde ik dus serieus zo graag heen, ik wist niet dat er was.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!