HomeShop my closetPressContact meCopyright
20.11.13

EVENT: Primark opent in Eindhoven!Ook al ben ik sinds kort een inwoonster van Utrecht, Eindhoven blijft altijd mijn vertrouwde stadje.  Mijn ouders wonen in een dorpje nabij Eindhoven, dus was ik er vaak te vinden. Toen ik daarom hoorde dat Eindhoven een Primark zou gaan krijgen was ik direct op en top gelukkig. Gisteren, na ruim een jaar wachten, was het eindelijk zover: Primark opende haar deuren. Ik -en mijn gigantische nieuwsgierigheid- waren erbij om verslag te maken voor zowel mijn blog als voor de radio..

Ik was vanwege mijn blog uitgenodigd voor de pers opening, wat inhield dat ik in plaats van 11:00 al om 09:15 naar binnen mocht. Niet alleen konden we hierdoor de chaos perfect voorgaan, maar kregen we ook een rondleiding, ontbijt én giftcard twv €50. Mega luxe! De meesten verkeerden door al dat verwen daarom ook in een mega kalme situatie. Bij mij was het een beetje een ander verhaal. Naast het fotograferen voor mijn blog, bijkletsen met andere bloggers en de winkel doorspitten, was ik ook nog eens bezig met het maken van een radio item voor een radiostation van mijn studie. Rennen, rennen, rennen!

 
Een leuk detail: terwijl ik de bezoekers aan het interviewen was, werd ik op de voet gevolgd door een cameraploeg en een stel andere journalisten. Eventjes voelde ik me een big ass pro.De deuren gingen om 11:00 open voor het publiek. Wat een chaos en enthousiasme! Een medewerker van de Primark die ik had geïnterviewd verwachtte zo'n 4500 mensen die dag.Yummy breakfast!Dringen!Samen met mede blogster Laantje!


 
Het filiaal is met 4500 m² het grootste filiaal in de Benelux! Ondanks het feit dat het pand gigantisch is, vind ik 'm ontzettend overzichtelijk en is ie echt goed ingericht. Een grote aanrader dus om naar Eindhoven te komen als je wilt gaan shoppen bij de Primark. I can tell you: mijn volgende shopping bezoekje is al gepland ;-)..


16 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen en de foto's te zien, je zal het inderdaad wel lekker druk hebben gehad haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De foto's zijn leuk geworden Judith! Ook gaaf dat je een radio item mocht maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee, die rondleidster had ik ook bij de opening van Primark Zoetermeer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! En wat gaaf dat je mensen hebt geïnterviewd! Het ziet er erg professioneel uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd! Ik ga snel een kijkje nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk verslagje! En mooie foto's :D Leuk om je eens in het 'echt' te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi ja tóén zag het er allemaal nog netjes uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, wat grappig dat je gevolgd werd door allemaal cameraploegen! En leuk dat je ook hebt opgenomen voor radio! Was leuk om je eens in het echt te ontmoeten! :)

  XX Sonja
  www.redsonjafashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, bussy bee! Vind de donuts op een stokje trouwens té schattig. Super handig ook hoef je die kleffe, kleverige (maar o zo lekkere) donuts niet vast te houden! :)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's en leuk dat je gevolgd werd door camera's en het werd opgenomen voor radio! En leuk om je gezien te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat je er heen ging, ook voor de radio!
  Het ziet er nu nog zo netjes en overzichtelijk uit, ik ben benieuwd hoe erg de chaos is geweest na de publieksopening haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je foto's hebben een rare vervorming en verhouding waardoor ze niet helemaal goed uit komen.. Bijv. een beetje plat gedrukt

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De jas die je vast hebt, ben ik gaan halen!
  http://itsjustadetail.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk verslag heb je ervan gemaakt! Ik vond het leuk om je daar ontmoet te hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!