HomeShop my closetPressContact meCopyright
27.11.13

Fotodagboekje #26


Wat ik de afgelopen weken allemaal uitvoerde? Ik ging naar verschillende pers events, liet mijn haar knippen tijdens een kapperspresentatie, deed mijn nieuwslezers debuut op de radio en zat op de tribune van De wereld draait door! Dat en nog meer in een nieuw fotodagboekje! Read on :-)

 
Sushi! Samen met Utrechtse maatjes Anne en Marjolein ging ik het gevecht aan met rolletjes zeewier en plakkerige rijst. We waren echt mega onder de indruk van onze eigen skills, want het was heel goed gelukt! Vooral met mijn vierkante bord en het witte schaaltje zag het er ontzettend pro uit. Binnenkort ga ik dit recept met mijn zus Birgit maken voor een nieuw food artikel op mijn blog, so stay tuned! 


Vorige week sprak ik af met Max, een oude vriend uit Brabant. Naast onze openbare liefde voor Tinder, design artikelen en mode, houden we ook allebei van vintage. We besloten daarom gezellig te gaan thrift shoppen in Amsterdam. Daarna aten we nog een lekkere pizza bij de Pasta Bar. Yum!


Vorige week maandag ging ik naar de nieuw geopende Primark in Eindhoven. Niet alleen maakte ik er foto's voor mijn blog, maar deed ik ook verslag voor de radio. Lees er hier meer over in een artikel!


Het Primark item maakte ik voor Campus Radio, een radio zender gemaakt door studenten van de school voor Journalistiek. Iedere week maakt iedereen van de redactie een item die vervolgens in de uitzending komt. Het is in principe een naschoolse activiteit, maar omdat ik vooral in mijn eerste periode veel theorie kreeg wilde ik erg graag wat meer praktijkervaring op doen. Ik ben nog steeds heel blij dat ik bij de redactie zit, want naast dat het heel gezellig is, vind ik het ook erg leerzaam. Vandaag ben ik nieuwslezer geweest in de uitzending en over paar weken moet ik de boel 3 uur aan elkaar praten als presentator. Super spannend!


De uitzending is live en wordt ook op dezelfde tijd gestreamd door de hele school. Ik knijp 'm nu al, als ik bedenk dat ik over een paar weken ook zo groot te zien ben, haha!


Heerlijk lunchen met vriendinnetje Sophie in Utrecht! We namen allebei een broodje carpaccio. Heerlijk!


Gisteren was de najaarscollectie presentatie van Sarenza. Wat een hoop mooie schoenen op één tafel! Dan wordt het toch wel heel aantrekkelijk om weer even naar de site te surfen. Natuurlijk heb ik wat besteld, binnenkort zal ik de 'schade' laten zien :-)


Ik werd als model gevraagd voor een kapperspresentatie! Bekijk het artikel én m'n nieuwe coupe hier :-)


Na de kapperspresentatie ging ik snelvaart door naar Amsterdam, want ik had samen met Anne afgesproken om een uitzending van De wereld draait door bij te wonen. Helaas waren we alleen veel te laat aangekomen in de studio waardoor we alleen nog maar plaats konden nemen in de tribune op de bovenste verdieping. ('Huh, heeft DWDD een tribune?') Precies wat ik dacht! Desondanks was het erg leuk en konden we de uitzending goed volgen. Ik was altijd al fan van Matthijs van Nieuwkerk, maar die fan status is nu alleen nog maar verdrievoudigt. Wat een fantastische presentator!


Ik kreeg een heel mooi pakketje binnen van de lingerie webshop Six and Seven :-)! Al eerder schreef ik er over, maar ik had niet verwacht dat de setjes die ik had besteld zó goed van kwaliteit waren! Op de foto zagen m'n setjes er al prachtig uit, maar in het echt zijn ze alleen nog maar beter. Naast de mega snelle levering zijn ook de prijsjes van Six and Seven erg fijn (check vooral even bij de sale). Een dikke aanrader dus!


Op de dag dat de Isabel Marant x H&M collectie in de winkels lag was ik toevallig in Amsterdam. Ook al was ik niet van plan om iets te kopen (net zoals de collecties van andere gastontwerpers vond ik ook deze mega overpriced), kon ik het toch niet latten om even binnen te kijken. Wat was er al veel weg! Heeft één van jullie iets kunnen bemachtigen?


8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk diary weer, wel jammer dat je zo laat was bij DWDD. xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh die sushi ziet er inderdaad heel erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke foto`s! Nu wil ik ook weer naar de Primark!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's en mmmm, al dat eten ziet er héérlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je bij de wereld draait door aanwezig was!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke foto!
  Heb je ooit eens gezien dat jongens een facebook pagina aan hebben gemaakt voor de meiden die bij de wereld draait door geweest zijn, hahah moet je maar eens opzoeken ;)

  www.glamorousvision.blogspot.com
  Like share & win een Horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoihoi mooie coupe heb jij!!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!