HomeShop my closetPressContact meCopyright
9.11.13

FOTOGRAFIE: Shooten in de regen


Modelletje staan: een activiteit die zowel geliefd als gehaat wordt. Ik vind het over het algemeen best leuk om te doen, dus toen ik benaderd werd door een fotograaf om een portret shoot samen te maken, besloot ik er op in te gaan. Gelukkig dat ik dat deed, want er zijn echt prachtige foto's uit gekomen!

Het grappig detail aan de shoot is dat het mega hard regende toen we de foto's namen. Dat kun je er gelukkig niet aan afzien, wat natuurlijk ook lag aan de skills van mijn fotograaf. De foto's zijn gemaakt door Edwin van Ingen. Meer van zijn werk kun je hier bekijken!


21 opmerkingen:

 1. Vind vooral die laatste erg mooi.
  En wat goed dat je totaal niet kan zien dat het regent inderdaad! :)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's hoor, maar je moet echt hoognodig naar de kapper haha. Je punten zijn echt gespleten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een grappige reactie, haha. Je hebt helemaal gelijk! Ik moet echt een afspraak maken, maar ik vind het zo zonde om een deel van m'n blonde haar eraf te knippen

   Verwijderen
 3. Mooi! Ik vind de eerste foto echt prachtig!
  With love,

  Joy

  n e w b l o g | justlikesushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel erg mooi! heel puur.

  Kisses ♡ http://glamorousvision.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie foto's MAAR ik denk dat je er met wat nabewerking nog meer uit kan halen! Zie: http://imageshack.com/a/img822/5148/pybw.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://imageshack.com/a/img545/7536/zbnx.jpg Heb er nog eentje gedaan! Hoop dat je het niet erg vindt ;-)

   Verwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!