HomeShop my closetPressContact meCopyright
26.11.13

HAIRTALK: Ik heb een nieuwe coupe!


Laatst kreeg ik een berichtje. Of ik modelletje wilde spelen tijdens een kappers presentatie bij Shane Hair Professionals. Alles mocht: van ombre tot highlights, als zowel een volledig platinablonde kleuring of de kleur van donkerbruine chocolaatjes. Zoals jullie vast en zeker weten wilde ik al langer iets nieuws met mijn haar. Mijn twijfels waren zo groot dat ik er een artikel over schreef, waar ik al snel veel leuke en nuttige reacties op kreeg. De meeste van jullie vonden dat ik mijn haar korter moest laten knippen. Dat had ik al een keer eerder gedaan en 't was me toen heel goed bevallen. Zo goed dat ik besloot om het weer zo te laten knippen, met dit keer een aanvulling van blonde lowlights.

Ik haalde mijn inspiratie uit het haar van model Grazia Candela. Ik volg haar sinds kort op Instagram en vind d'r kapsel echt fantastisch! Ook de kappers waren het er mee eens en er volgde dan ook een hevig geknik nadat ik de instagram plaatjes van Grazia erbij haalde... En het resultaat! Ik ben er heel blij mee en kan niet van mijn haar afblijven: het is zó zacht! De kappers bij Shane Hair Professionals gebruiken een kleuring van I.C.O.N.'s EcoTech Haircolor: een veganistische-, ammoniak- sulfaat- en parabeenvrije kleuring die je haar niet beschadigt maar juist verzorgt. Ik ben er mega enthousiast over en had nooit verwacht dat mijn haar er na een kleuring zó goed aan toe zou zijn.Happy new hair! Blijf m'n blog in de gaten houden, want volgende week maandag ga ik in samenwerking met Shane Hair Professionals iets heel tofs weggeven! To be continued.. :-)18 opmerkingen:

 1. Wat gaaaaf, het staat je echt heel goed! Je gezicht komt beter uit met een kort koppie. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig! Die kleur is perfect en ik vind de lengte je ook ontzettend mooi staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kleuren en mooie coupe! Staat je erg goed.
  Liefs, Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!