HomeShop my closetPressContact meCopyright
16.11.13

OUTFIT: All black everything

All black outfits: ik hou ervan. Onbewust of niet, ieder najaar maken alle kleurrijke items in mijn kast ruimte voor zwart. Zwarte jasjes, donkere tops en laarzen: op een onverklaarbare wijze word ik er plotseling ontzettend door aangetrokken.

Nieuwste zwarte aanwinsten? Dit harige zwarte giletje van Ebay en een prachtige zwarte blouse. De laatste kreeg ik van Noa & Ivy, een shop waar ik pas geleden ook al wat over schreef op mijn blog. De kleding is echt van opvallend goede kwaliteit en alles heeft nét dat extraatje wat het bijzonder maakt. Mijn schoenen zijn van Sacha en heb ik al jaren, maar blijven fijn en goed van kwaliteit. Check de schoenen online! Go and give it a look!What was I wearing?

  Jacket - Primark
(New!) Gilet - Ebay
(New!) Blouse - Noa & ivy
Black jeans - ZARA
Boots - Sacha (old collection)


12 opmerkingen:

 1. Je giletje is echt perfect gewoon, ik ben al eeuwen op zoek naar zoiets!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk gilet en heel gaaf met het jasje er onder. xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Faux fur gilet is zo leuk!!

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe outfit, dat fake fur vest is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een leuke outfit! Ben ook dol op all black!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit, zoek ook nog zo'n fur gilet en ga eBay eens afstruinen! Heb er laatst ook al een jas voor een fijn prijsje gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!