HomeShop my closetPressContact meCopyright
22.11.13

OUTFIT: Hoera voor Levi shorts
 Hoera, ik heb eindelijk weer een vintage Levi shorts in mijn leven! Ik ben altijd al dol geweest op deze high waisted shortjes en heb ze ook echt dood gedragen in het verleden. Mijn beide shorts (zwart en denim blauw) passen me helaas niet meer, dus was ik al een lange tijd op zoek naar een nieuw paar. Vorige week had ik eindelijk beet!

Vintage Levi shorts mogen er dan wel veel zijn, maar veel shops vragen er belachelijk hoge prijzen voor of de juiste maat is niet beschikbaar. Happened to me all the time. Vorige week, toen ik met een vriend in Amsterdam allerlei vintage winkeltjes afstruinde, kwam ik na al die tijd een perfect exemplaar tegen. Hij zat meteen als gegoten en kostte maar €22,50 bij Zipper. Zo blij ermee! Ik had al direct deze combinatie in m'n hoofd, lekker casual met een wit blousje, leren jasje en mijn nieuwe muts! Zijn jullie ook zo dol op Levi shorts?


What was I wearing?

  Leather jacket - Lederpaleis Amsterdam
White blouse - H&M
(New!) Vintage levi shorts - Zipper
(New!) Winter hat - Doorzo.nl


19 opmerkingen:

 1. Helemaal gaaf. Ik heb er pas ook een gekocht en ben echt fan! xx
  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie outfit! Ik wil ook al lang zo'n levi's short maar ik vind ze steeds te kort haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! Ik ben niet zo fan van de Levi shorts wel van andere high waisted shorts. Vind hem jou wel mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel fijne dingen inderdaad! Helaas moet ik bekennen dat ik inmiddels ook uit de mijn gegroeid ben. Wel een hele leuke combi dit. :)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw leuke outfit. Prachtig shortje voor weinig geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit, je shortje is inderdaad echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke outfit! En gaaf dat je een Levi jeans bezit! Kan me helemaal vinden in wat je zegt en heb helaas zelf nog geen maar vind ze wel echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zag deze outfit al op instagram, je zie ter super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk shortje en de combinatie met de rest is ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!