HomeShop my closetPressContact meCopyright
3.11.13

SHOPPING: Nieuwe spulletjes van Monki


Voordat ik een uitnodiging kreeg voor een consumer event, had ik geen flauw benul van het bestaan van de Monki in Utrecht. Vorige week vrijdag hielden zij een speciale avond waarop alle die-hard fans van Monki 20% korting ontvingen op de gehele collectie. Nou moet ik zeggen dat ik mezelf nou niet perse beschouw als een 'die hard Monki fan', maar fan van kortingen, dat ben ik zeker.

Ik scoorde een drietal items die al een lange tijd op mijn wishlist stonden: de houthakkers blouse, ruche rok en statement oorbellen. De kleren zijn echt van opvallend goede kwaliteit en alles zat prachtig. Helemaal geslaagd dus! Ik was al een tijdje niet meer bij Monki geweest, maar de collectie heeft me dit keer echt verrast. Normaal gesproken vind ik de kleding een beetje te mannelijk en 'grungy', maar ik merk dat ik deze stijl steeds leuker begin te vinden :-) Juist in combinatie met chique en minimalistische items vormt het een interessant contrast.

De blouse kocht ik voor 20 euro in plaats van 25, de rok hetzelfde verhaal en de oorbellen voor 6,40 in plaats van 8! Goede deal als je het mij vraagt ;-)


21 opmerkingen:

 1. Oeeh leuke spulletjes!! Die oorbellen zijn mooi :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die blouse is echt perfect, ik vind die kleuren zo mooi bij elkaar! En het rokje ziet er ook geweldig uit, ben benieuwd hoe je het gaat combineren. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie aankopen! Die blouse en het rokje zijn prachtig! Ik ben erg benieuwd naar een outfit hiermee!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke items! Ik was 2 weekjes geleden even bij Monki maar kon niets vinden. Toch maar weer eens langsgaan. Ben al een tijd op zoek naar zo'n blouse en deze is echt perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke koopjes! Leuk dat je als 'die-hard' fan aanwezig mocht zijn haha. Die blouse wil ik ook al een tijdje maar deze stond me niet zo.. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed gescoord! En zoals ik al zei heeele leuke blouse!
  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super leuke items!
  ik ben zelf echt een fan van de monki, alles daar past me goed, de prijzen zijn vriendelijk en het past helemaal bij mijn stijl ^^
  xx ish
  http://www.tiny-heart-beats.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie spulletjes heb je gekocht! Ik vind de huidige collectie van Monki erg leuk, er is één trui die ik nog heel erg graag van ze wil kopen...

  X Rosanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke items allemaal! xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoe zet jij je foto's dichter bij elkaar? Geen witruimte? Ik snap echt niet hoe iedereen dat doet..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke items! Vind de monki altijd zulke leuke dingen verkopen maar baal er zo van dat ik zover weg woon.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke dingen heb je gekocht, ik vind de Monki altijd heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!