HomeShop my closetPressContact meCopyright
21.11.13

TREND: Pyjama party


Eigenlijk is het maar raar. Nachtjurkjes, pyjama's en lange fluwelen broeken, maar dan gehesen in een modieus jasje. Nadat Marc Jacobs zijn modellen een seizoen geleden in pyjama's de catwalk bij Louis Vuitton opstuurde, duurde het niet lang voordat de nightwear trend de winkels bereikte. Zo spotte ik bij ZARA dit jurkje. De overgang van het kanten bovenstuk naar de bebloemde rok geprint met ruitjes vind ik ronduit prachtig en meer dan 'wauw' kan ik er eigenlijk niet over kwijt.

 

Het enige wat ik jammer vind aan de pyjama trend is dat het zo ongelooflijk ondraagbaar is. Eigenlijk is het een onmogelijke opgave om de boel te combineren met andere items. Toch vind ik het echt prachtig, vooral de nightwear jurkjes zijn bij mij geliefd. Bijvoorbeeld, wie schenkt mij het zwarte kanten jurkje van Louis Vuitton? Handjes graag!

Iets wat ik wel besteld heb en dat ook in de categorie 'nightwear' valt? Lingerie! Eigenlijk ben ik helemaal niet zo into the lingerie, zo lang het niet opvalt onder mijn kleding en het een beetje goed zit ben ik al tevreden, maar toen ik deze, deze en deze BH zag was ik eigenlijk meteen verkocht. De eerste twee BH's zijn van After Eden en de andere van Triumph (wat me liet beseffen dat ik eigenlijk nog nooit iets anders dan H&M'tjes had gedragen, shame on me). Ik scoorde ze bij Six and Seven, een dikke aanrader als je ook op zoek bent naar mooie en betaalbare setjes!


4 opmerkingen:

 1. Ik heb ook altijd gemengde gevoelens over die trend. Vind het er bij anderen heel gaaf uit zien, maar ik zie mezelf er nog niet in lopen. Leuk geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik vind dit ook erg mooi. En toffe bestelling :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel wat hebben, maar moet er toch ook nog een beetje aan wennen xx

  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!