HomeShop my closetPressContact meCopyright
12.12.13

FITTING: ZARA Goodness #3


Nu dat ik in Utrecht woon is het heel verleidelijk om de stad in te duiken. De stad in duiken staat bij mij gelijk aan de ZARA checken, en dat 'checken' leidt vervolgens weer tot enorme hebberigheid. Want de ZARA kun je niet gewoon doorlopen en rustig rond kijken, nee, de ZARA pluis je uit. In de ZARA aai je ieder jurkje en jasje en eindig je ruziemakend met het personeel omdat je weer eens teveel items meeneemt naar de paskamers.

Ook vandaag eindigde het weer zo, toen ik de stad en de ZARA een bezoekje bracht. Natuurlijk maakte ik een hoop foto's van alle goodness in de pashokjes voor jullie en zette ik ook twee van mijn favoriete schoenen op de foto!


Hoe lief is dit champagne kleurig jurkje? Zo leuk voor de feestdagen! Had ik maar wat meer gelegenheden om jurkjes te dragen, dan had ik 'm meteen meegenomen.


Ook dit topje is perfect om te dragen tijdens een feestelijke gelegenheid! Het was overigens een heel ander model dan ik verwacht had, hij kwam bij namelijk net onder m'n ribben. Met een kokerrok als deze staat 'ie dan wel weer heel chique. Wat vinden jullie?


Is het een shortje? Een broekrokje? Of gewoon een klein broekje met wat gekke details? Het maakt me niet uit: hebben, hebben, hebben!


Ik ben nog steeds op zoek naar een nieuwe winterjas, maar vind 't altijd onwijs moeilijk om er eentje vinden. Van deze coat vond ik de tweed stof erg mooi. In combinatie met de leren mouwen is 'ie prachtig!


Op de foto zie je het niet zo goed, maar deze jas bestaat echt uit een hele fijne stof. Een beetje van dat geribbelde wollen materiaal, erg mooi! O, en deze jas was ook lekker warm. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk.


Ook een paar winterlaarsjes staan nog hoog op mijn verlanglijstje. Ik ben op zoek naar biker boots met een opvallende grove zool, zoals deze. 


ZARA krijgt het altijd voor elkaar om de meest hebberigmakende heels alive te produceren. Deze, met de punt en gouden detail aan de enkel, vind ik echt prachtig. 

Meer ZARA goodness? Klik hier en hier voor mijn eerdere artikels!


16 opmerkingen:

 1. Hele leuke dingen heb je gepast! Die donkerblauwe jas is prachtig. Waarom heb je hem niet genomen??

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedoel je de tweede? Hij had maar één knoop haha, vond ik een beetje een minder. Maar misschien is ie wel leuk met een sjaal, wie weet! :-)

   Verwijderen
 2. Die laarzen <3 En wat heb je mooie benen meid, die jurkjes staan je geweldig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wauw, vooral die jassen vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat jurkjes is geweldig! En dat laatste paar schoenen, zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaaf en leuk om te zien! De (inmiddels niet meer nieuwe) Zara in Utrecht is zo mooi en groot en vol met prachtige dingen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha ik herken mezelf zo: iedere keer als ik 'even de Zara inga' moet ik mezelf echt tegenhouden om niet de halve winkel mee te slapen naar de paskamers. Ik had er een tijdje niets meer gekocht, maar damn de huidige collectie is zó fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De Zara is echt geweldig.. Als ik daar binnenkom moet ik gewoon kleding passen haha! Hele leuke dingen heb je aan op de foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw die kokerrok met top is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat jurkje! & die kokerrok! Wouw! staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!