HomeShop my closetPressContact meCopyright
22.12.13

Fotodagboekje #27


Wat ik de afgelopen weken allemaal zoal heb uitgevoerd? Wat dacht je van presenteren bij een live radio uitzending en shoppen bij de Primark? Een Facebook mijlpaal bereiken en een super valse kerstmedley opnemen? Kijk mee naar een nieuw fotodagboekje :-)!


Op de hoogte blijven van mijn foto's? Volg me op Instagram! @JudithTielemans :-)


Voordat ik jullie overspoel met kerst gerelateerde business, begin ik eerst maar eens met een sinterklaas foto'tje. De dag voor pakjesavond vierde ik sinterklaas met mijn huisgenootjes. Super gezellig!


Ik had nog een giftcard van de Primark over, dus besloot ik 'm twee weken geleden te besteden. Ik heb er een heerlijk vest van gekocht, een pyjama broek en cosy socks. Ook besteedde ik 'm aan een paar hakken en ringetjes, maar even later vond ik die toch niet zo mooi, dus binnenkort ga ik ze maar terugbrengen!


Utrecht: wat ben je mooi! De oudegracht is prachtig versierd met kerstlichtjes, zó gezellig


Ik bereikte de 200 likes op mijn facebookpagina! Super leuk! Mijn blog ook volgen op Facebook? Like 'm dan hier


Samen met Rianne een item monteren voor Campus Radio! We hadden samen een prank call uitgehaald: random mensen bellen en zoveel mogelijk rare woorden in één gesprek gebruiken. Het item is echt hilarisch geworden. 'Em luisteren? Klik hier voor de soundcloud van Rianne!


Ik dook samen met Aimee de stad in en vond deze disco pants bij H&M. In eerste instantie maakten we er nogal wat grapjes over, maar later begon ik te overwegen om 'm serieus te kopen. Wat vind jij?Woensdag was het eindelijk zover: ik ging de live uitzending presenteren voor Campus Radio! Het was echt mega spannend en chaotisch, maar vooral héél erg leuk. Het feit dat we de speciale kerstuitzending mochten presenteren maakte het nog leuker. Alleen betreden met kerstmutsen graag!


Samen met mijn zus Birgit maakte ik tosti's voor een nieuw food artikel. Echt ongelooflijk hoeveel variaties er mogelijk zijn met tosti's. Binnenkort op mijn blog, stay tuned!


Papa kwam langs in Utrecht! Omdat ik inmiddels weer ben verhuisd, moesten er nog een aantal dingetjes gedaan worden in mijn kamer in Utrecht. Zo kwam mijn muursticker bijvoorbeeld eindelijk aan mijn muur te hangen.


En ook de kerstlichtjes kwamen te hangen aan mijn kast. Het is echt zo gezellig in mijn kamer nu! Ook al heb ik maar een mini kamertje (het is een kleine 10m2), vind ik dat het toch heel leuk is ingericht. Op de hoogslaper en bank heb ik gelukkig ook alles uit mijn vorige kamer kunnen houden. Zouden jullie het leuk vinden om nog eens een roomtour te zien? Let me know!


Met de hele redactie van Campus Radio een kerstmedley opnemen. Lachen gegarandeerd. Net zoals een vreselijke valse medley overigens.

Ik wens jullie alvast hele fijne kerstdagen! Ik vier de kerst gezellig bij mijn ouders in Brabant :-) Wat doen jullie?


5 opmerkingen:

Thank you!