HomeShop my closetPressContact meCopyright
19.12.13

INTERIEUR: Een nieuwe muursticker en kerstlichtjes


YES! Mijn kale, witte muur heeft sinds gisteren een leuke versiering gekregen. Say hi to the world! Ik wilde al tijden een muursticker, dus was ik super blij toen ik er eentje mocht uitkiezen bij www.muurstickersonline.nl. Sinds ik 'm op de muur heb geplakt, lijkt het wel alsof ik een volledig nieuwe kamer heb. En vind ik dat even leuk..


Dit is 'm! Op www.muurstickersonline.nl heb je heel veel verschillende stickers, maar deze vond ik veruit het mooiste. Je kunt ook kiezen uit verschillende groottes en kleuren, ik koos voor deze zwarte variant in maatje 100 x 46 cm :-)Ook mijn kast kreeg ik mini pimp behandeling. Hij is nu aan twee kanten voorzien van kerstlichtjes, hoe schattig is dat? Ik kwam op het idee toen ik het las op de blog van Jennie. Bij de Action kocht ik deze lampjes voor nog geen €4,-. Ik vind het echt super leuk staan! Het geeft net dat 'extraatje' aan mijn kamer.


16 opmerkingen:

 1. Ik zoek echt al eeuwen naar kerstlichtjes met een wit snoer! Bij de action was ik ze nog niet tegen gekomen.. toch maar weer eens kijken dan binnenkort! hoeveel meter is jou snoer?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk die muursticker! Hoef je tenminste ook geen gaten in de muur te boren om iets leuks op te hangen :)

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die muursticker is echt heel leuk, top idee! Ik heb ook kerstlichtjes gevraagd maar dan voor om mijn bed heen want ik vind dat zo gezellig staan!

  liefs Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh die muursticker vind ik heel erg gaaf! Ik ga er eentje voor m'n verjaardag vragen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk die kaart, ik wil echt graag die kurkboard map van luckies voor aan mn muur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooie muursticker! Wat een leuk idee ook dat je al je kaarten van de fashion week op je kast hebt geplakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!