HomeShop my closetPressContact meCopyright
21.12.13

OUTFIT: Met mijn nieuwe Timberlands!
Het is officieel: ik ben innig, maar dan ook innig verliefd op mijn nieuwe Timberlands. 'Cause seriously, ik had nooit kunnen dromen dat er schoenen bestaan die zoveel voordelen opleveren. Some examples? Naast het feit dat ze ontzettend lekker lopen, is kleding combineren plotseling veel makkelijker. Ik weet 1000 nieuwe combi's sinds de komst van mijn nieuwe vriendjes en eigenlijk wordt alles uit mijn garderobe veel leuker met Timberlands. Ik ben fan!

Vandaag besloot ik ze te combineren met mijn vintage levi's en een witte blouse. Als detail knoopte ik een sjaaltje in mijn haar, die ik leende van mijn zus. O, en mijn kat wilde ook op de foto. Gezellig.

What was I wearing?

  Blouse - H&M Trend (old collection)
Shorts - Vintage levi's 
(New!) Shoes - Timberland
Scarf - Unknown


13 opmerkingen:

 1. Tof echt leuk, ze staan je goed! En wat een grappige foto met je kat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! En die foto met je kat, super leuk hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha je kat, leuke outfit & lovely shoes! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze staan je goed! Lijken me heerlijke wandelschoenen inderdaad.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De foto met je kat! Super:)

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie outfit en wat een leuke foto's.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Timberlands zitten zoooo lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke outfit! Krijg gelijk zin in de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!