HomeShop my closetPressContact meCopyright
31.12.13

OUTFIT: Mijn laatste van 2013

Ik vind het altijd raar hoeveel er kan gebeuren in één jaar. Mijn laatste stage afsluiten, slagen voor mijn diploma, beginnen aan een nieuwe studie en verhuizen naar een nieuwe studie. Twee keer naar fashion week, last-minute naar Stockholm vertrekken, op Lowlands werken: 2013, wat ben je snel voorbij gevlogen.

Vandaag trok ik mijn nieuwe fur coat aan met mijn nep leren broek. A match made in heaven, als je het aan mij vraagt. Nieuwjaar vier ik met vriendinnetjes in Nijmegen. Eerst gezellig borrelen en vervolgens naar een groot deephouse/techno feest. Volledig uitverkocht. Tjee, ik ben heel benieuwd. Wat gaan jullie doen?

What was I wearing?

(new!) Fake fur jacket - ByFabrio
White silk top - ZARA (old collection)
(new!) Bordeaux trousers - Bershka
White allstars - Converse


17 opmerkingen:

 1. Super leuk Judith!!!

  Geniet van je leuke avond :)

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke outfit, veel plezier vanavond in nijmegen ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Simpel, maar mijn favoriete kleuren! Die jas is erg mooi en de beste wensen voor 2014!

  liefs Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Waar in Nijmegen was je? :)
  Liefs en happy new year!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk en wat een geweldig jasje! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleur heeft jou broek!
  De tijd vliegt inderdaad heel snel voor bij! op naar 2015 hahaha

  ♥ xx
  http://www.glamorousvision.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!