HomeShop my closetPressContact meCopyright
26.1.14

Fotodagboekje #28


Time for another photo diary! De laatste was alweer van december, dus bereid je voor op een lang fotodagboekje. Terug in de tijd van 'vijfde kerstdag' tot vorige week tijdens het downtown programma Fashion Week. Kijk je mee naar wat ik de afgelopen weken allemaal uit heb gespookt?

Volg mijn blog op Instagram @JudithTielemans en blijf als eerste op de hoogte van nieuwe foto's :-) Shoppen met Aimee op het Waterloopplein in Amsterdam! Hoi vintage hemel..


Ik kreeg op school les van Bart-Jan Cune, de nieuwslezer van o.a. de Coen en Sander show op 3FM. Heel gaaf om hem te ontmoeten!Ik bezocht een vriendinnetje in Haarlem en samen gingen we naar een concert van Baskerville in het Patronaat. Baskerville maakt hele toffe elektronische muziek: zeker een aanrader om eens te luisteren!Voor een schoolopdracht interviewde ik mijn vriend Max over zijn afstudeerproject aan de kunstacademie. Na het interview gingen we gezellig samen eten. Max is dol op rode wijn, ik wat minder, maar nadat hij me overhaalde om wat te proberen, vond ik het toch wel heel erg lekker!Ik ben de afgelopen weken op school veel bezig geweest met het maken van een eigen tijdschrift. Echt heel leuk om te doen, maar wat ongelooflijk veel werk! Binnenkort zal ik in een speciaal artikel op mijn blog meer over mijn studie vertellen. Hier alvast een kleine sneak preview van toen we onze 'plank' neer legde. One week to go voordat het tijdschrift naar de drukker ging: stress momentje!Zo leuk om te horen dat een aantal van mijn vriendinnen de recepten van mijn zus Birgit namaken. Hier maakte bijvoorbeeld Sara het gerecht met quinoa klaar: heel gezond en mega lekker! Klik hier om het recept te lezenMijn vriendinnetjes en ik vierde 'vijfde kerstdag' met een heerlijk zelfgemaakt diner. De dresscode was chique: allemaal trokken we iets feestelijks aan! Ik droeg een bloemenjurkje van Asos die ik van Birgit leendeIk ging naar het NRC gebouw in Amsterdam voor een presentatie die werd georganiseerd door Fashionchick en Fashion Week. De sprekers waren succesvolle bloggers, waaronder Monique van Culy.com en Anouk Yve van Anoukyve.creatorsofdesire.com. Heel inspirerend om de verhalen te horen van deze meiden!


Ik ging naar een feest die een vriend van me organiseerde in Den Bosch. Gezellig!


Lekker samen met m'n ouders en zussen eten bij Birgit in Nijmegen. Birgit vertrekt binnenkort voor 10 weken naar Indonesië, waar ze gaat backpacken en werken bij een opvangcentrum als fysiotherapeut. Heel gaaf natuurlijk, maar helaas moet ze hierdoor haar mooie kamertje in Nijmegen opzeggen :-(


Leren-dossiers-leren-dossiers: de afgelopen week bestond voornamelijk uit deze som van deprimerende activiteiten. Gelukkig ben ik nu klaar met de tentamenperiode en is de komende week (bijna) volledig onderwijsvrij: hoeraaayIk ging naar de nieuwjaarsborrel van Ilovefashionbloggers in Bo Cinq in Amsterdam. Ik ben nog nooit in één ruimte omringd geweest door zoveel bloggers als toen haha, wat een gezelligheid! Een foto in de speciale Instagram lijst kon natuurlijk niet ontbreken


11 opmerkingen:

 1. Super leuke foto's zeg, ziet er gezellig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke diary! Was erg leuk om je ontmoet te hebben, Judith!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne diary. Allemaal feel good foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk! :D Volgens mij heb jij echt een supergezellig en druk leven. Wat een mooie meiden allemaal bij elkaar trouwens zeg, those leeeegs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke diary! Dat bloemenjurkje van asos heb ik altijd zo leuk gevonden!
  PS: Ik weet niet of meer mensen er last van hebben, maar je foto's zijn, wanneer ik ze op mijn laptop bekijk, altijd een beetje uitgerekt, weet niet of meer mensen dit hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Ik ben benieuwd naar je artikel over je studie. Zelf weet ik nog niet echt wat ik wil gaan doen qua opleiding en ik ben opleidingen aan het bekijken over journalistiek alleen het is veel leuker om het van een student te horen wat die daar nou allemaal doet.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's, ziet er echt heel gezellig uit! xx
  www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuke foto's, ziet er gezellig uit. ben benieuwd naar je opleiding xx

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!