HomeShop my closetPressContact meCopyright
4.1.14

NEW: Mijn Ebay jas die ik kocht voor twee tientjes


Winterjassen kopen: bij mij vooral bekend als regelrechte drama. Op de een of andere manier ben ik er nog nooit in geslaagd om een jas te vinden die zowel warm als mooi is. Seriously, forget it: ze bestaan niet. Dit jaar zou ik dan ook weer voor het derde seizoen op rij mijn lange groene winterjas dragen die ik twee jaar geleden kocht. Prima, maar natuurlijk zou ik wel zoals ieder jaar weer op zoek gaan naar The Perfect Winter Coat. En terwijl ik alle winkels afging en alweer bijna de zoektocht -noem het gerust een strijd- opgaf, besloot ik op Ebay te kijken. En wat bleek? Een gouden zet.

Ik vond een prachtig exemplaar voor maar €23,55! Overduidelijk een na-apartje van de oude ZARA collectie, maar daar ben ik inmiddels wel gewend aan sinds ik op Ebay shop, haha. Ik kocht 'm bij deze verkoper (de prijs is nu wel verhoogd). Als je 'm wilt bestellen is dit een goede tip, ik kreeg 'm al redelijk snel binnen voor 'ebay begrippen'. Bestel ook een maat groter, vaak valt kleding op Ebay veel kleiner uit (tenzij wordt benadrukt van niet). Ik draag een (Chinese) maat M!
Super blij met deze mooierd! Hij is niet héél erg warm, maar het is vooral heel fijn als een jas voor 'erbij', denk ik.26 opmerkingen:

 1. hee wat grappig! had deze vorige week ook besteld haha ;-)
  weliswaar bij een engelse verkoper maar wel dezelfde.
  mag ik vragen welke maat jij hebt genomen, twijfelde daar heel erg over namelijk

  liefs, marloes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig! Ben benieuwd of ie bij jou bevalt :-) Een (Chinese) maat M, ik zou het even in het artikel vermelden

   Verwijderen
  2. Yes! heb dezelfde maat dus dan past ie waarschijnlijk wel

   Verwijderen
 2. Ooooh ja hij is heel erg leuk! Ik heb nog nooit iets op Ebay besteld eigenlijk.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een koopje en hij is echt prachtig! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw wat een prachtpraaltje en voor twee tientjes ook nog, wat een mazzel! Fijn dat hij goed bevalt want dat is natuurlijk altijd maar de vraag bij Ebay. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke jas voor weinig geld zeg! Leuk :)

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeey, je hebt hem eindelijk!! Hij is mooi!! ik bewonder hem binnenkort in levende lijve ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, dat is nog eens een leuke vondst zeg! :) Ik vind de jas echt heel erg mooi, leuk die combinatie met dat "wollige" en leer. En dat voor zo'n prijs! Hij staat je heel erg goed :) Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super leuke jas, zeker voor twee tientjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je die via Ebay hebt gevonden, ik vind m erg mooi!

  liefs Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een heel toffe jas!
  http://itsjustadetail.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, hele mooie jas voor zo weinig geld!

  XX Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goeie deal! Al heb ik hele slechte verhalen gehoord over de kwaliteit van zijn Zara voorganger, maar aangezien dit feitelijk een andere jas is valt het misschien mee. : )

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey Judith! Mooie deal....en nog een super goed 2014 gewenst!! Vriendelijke groet Edwin!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oeeh wat een mooie jas! Ik had een tijdje geleden ook een jas besteld via eBay.. of althans dat dacht ik. het bleek gewoon een vestje te zijn haha

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!