HomeShop my closetPressContact meCopyright
30.1.14

OUTFIT: Amsterdam Fashion Week #1
Ik sta voor mijn kast. Tot grote ergenis van mijn zus heb ik al miljoenen combinaties gepast. De ene outfit is naar mijn idee too much, de ander weer te gewoontjes. Er heeft zich inmiddels een gigantische hoop kleren op mijn bed gestapeld en ook de kleding van Birgit heb ik grondig doorgespit. Samen besluiten we twee winnende combinaties: een body met open rug, plissé rok en hoed, gevolgd door een outfit met mijn nieuwe ruffle rok van Monki. Terwijl ik tevreden mijn kast sluit, valt mijn oog opeens op iets anders. Onder mijn stapel nieuwe rokken waar ik de prijskaartjes nog van moet verwijderen, zie ik plotseling een knaloranje kleur te voorschijn komen..

Obviously, tot ergenis van mijn zus heb ik even later mijn volledige plan omgegooid. De hoed móest bij deze nieuwe combinatie met m'n oranje tulip skirt, maar om nou twee dagen een hoed te dragen vond ik ook weer een beetje overdreven..

Deze outfit droeg ik in combinatie met mijn nieuwe topje van de ZARA, ankle boots en flaphoed. Benieuwd naar de volgende outfit? To be continued ;-)
What was I wearing?

(New!) Top - ZARA (bought in sale)
Skirt - ZARA via Ebay
Hat - Ebay
Ankle boots - ZARA (old collection)
Rings - H&M

Doris:

Blazer - ZARA (old collection)
Top - Urban Outfitters (old collection)
Trousers - ZARA

Birgit:

Top - H&M (old collection)
Jeans - Bershka
Clutch and scarf - vintage


10 opmerkingen:

Thank you!