HomeShop my closetPressContact meCopyright
12.1.14

OUTFIT: De trui die ik kocht via Instagram

Dat Instagram tegenwoordig voor meer dan alleen mooie plaatjes kan zorgen, bleek wel toen ik aan het neuzen was op de pagina van Grazia's fashion editor Evelien Tomaszewski. Op instagram verscheen een foto waarop twee truien te zien waren. Een soort vest en dit schatje met kattenprint. Beide hingen op een closet sale die speciaal georganiseerd was door Grazia. Het feit dat er tientallen meiden rondliepen in een ruimte waar 'mijn' geliefde trui hing maakte me helemaal gek: ik moest die trui hebben. Ik wist niet hoe snel ik moest reageren op de foto en binnen de korste keren kreeg ik een reactie terug. De trui was all mine

Ik heb 'm nu ongeveer 2 weken en ben echt dol op het ding. Ik heb ook nog eens het geluk dat ik 'm voor €20 kon overnemen van Evelien, want in de sale kost 'ie nog €45. Hij komt van alohafromdeer.com, een site met al-leen maar leuke geprinte dingetjes. Zeker de moeite waard om even een kijkje op te nemen!

Deze foto's nam ik met Aimee op een heel tof plekje in Amsterdam net achter het Waterlooplein. Gecombineerd met een simpele zwarte jeans en m'n Timberlands is dit echt de ultieme comfy outfit.What was I wearing?

(New!) Printed sweater - www.
alohafromdeer.com (second hand bought)
Black jeans - ZARA (old collection)
Shoes - Timberland
Watch - Casio


17 opmerkingen:

 1. Haha, je maakt er dus een gewoonte van om dingen via instagram te kopen! ; )

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave trui! En dit zijn echt je mooiste en leukste outfit foto's tot nu toe. Heel leuk!

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, goed voor elkaar! Staat je heel leuk en wat een mooie locatie voor de foto's. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke outfit, je trui is erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, wat een leuke manier om een trui te scoren! Hij is echt heel erg leuk en dat voor maar 20 euro! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat grappig dat je de trui via Instagram gevonden hebt! Ik vind 'm erg leuk

  liefs Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super gave trui, ik snap wel dat je er helemaal gek op bent!
  Volgens mij weet ik wel waar dit plekje is, en het is inderdaad de perfecte locatie voor foto's. Ze zijn prachtig en je staat er stralend op. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. waaauw gave trui! mag ik vragen welke maat je hebt? Ik zit nu op de site te kijken, maar ze lijken heel groot haha! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik geloof dat ik maat S heb, ze vallen best groot.

   Verwijderen
 9. Die is echt leuk zeg en wat grappig dat je hem via Instagram hebt gekocht! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een superleuke trui met die katten erop! Ik ben echt gek op katten, haha! En ook leuk dat je hem via Instagram hebt gekocht!

  XX Sonja
  www.redsonjafashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaaa de trui is echt ontzettend leuk! En inderdaad een mooi plekje in Amsterdam zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aaah die trui, ik heb hem nodig in mijn leven! Leuke foto's en tof gecombineerd :) Ik volg je!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaah supertof! Katten <3 haha!
  Liefs, Ypie

  www.oh-saycanyousee.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!