HomeShop my closetPressContact meCopyright
24.1.14

OUTFIT: Zwart, maar dan met een kanten topje

Wooooeeeehyaaa, ik heb zojuist mijn allerlaatste dossier ingeleverd van deze periode. Dat betekent dat ik de komende week niet meer overvallen wordt door tentamens of vervelende lange dossiers, maar alleen maar door een shitload aan pure vrolijkheid. De komende week, die volledig onderwijsvrij is, ga ik al-leen maar leuke dingen doen om dat te vieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekend retourtje Fashion Week? Sounds pretty damn good right? Vanaf zaterdag tot en met maandag ben ik in Amsterdam te vinden tijdens de Fashion Week madness. Ik heb er echt mega veel zin in en zal jullie natuurlijk op de hoogte houden van al het moois op de catwalk!

Deze week ging ik samen met mijn vriendinnetje versus medeblogger Aimee de stad in. Eigenlijk alleen even om foto's te maken tussen het leren door, maar natuurlijk eindigden we weer in onze all time favourite ZARA. Beiden kwamen we niet zonder lege handen thuis (de ZARA betreden met een mede fashion geek als Aimee is alleen op eigen risicio), maar daarover later meer!

Ik heb jullie al eerder over mijn liefde voor de nightwear trend verteld. Toch durf ik het niet helemaal aan om echt een 'nachtjurkje' te kopen, want erg draagbaar is de trend niet. Dat veranderde toen ik dit topje van mijn moeder zag. Eigenlijk is het een topje om ergens onder te dragen, maar in combinatie met mijn leren jasje en high waisted broek vond ik een heel tof geheel vormen.

Wat vinden jullie? En hebben jullie ook tentamens gehad deze week of nog de komende week? Let me know and I'll send you some virtual support ;-)
What was I wearing?

Leather jacket - Lederpaleis Amsterdam
Lace top - unknown (borrowed from my mother)
High waisted destroyed jeans - Cheap Monday (available in stores in 2014)
Heeled ankle boots - ZARA (old collection)
Rings - H&M
15 opmerkingen:

 1. Wat gaaf dit en die high waisted staat je echt top! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit, ik vind je jasje erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat alle drukte achter de rug is, geniet ervan. Hmm, ja ik vind nightwear zelf ook erg gaaf, maar inderdaad soms net iets...te. Wel een hele mooie outfit dit. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gecombineerd! Heel veel plezier bij AFW! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supertoffe outfit, en echt Judith! Ik vind die 'schreeuw' foto zoooo leuk haha :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, die kanten top staat echt heel goed onder dat jasje! Mooi gecombineerd!
  Liefs, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke outfit, ik vind je broek super mooi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dat stukje kant echt prachtig staan bij je stoere outfit.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!