HomeShop my closetPressContact meCopyright
15.1.14

SHOPPING: Mijn nieuwe rugzakje uit Marokko


Mijn ogen vielen op een kraampje waar een man vellen van ruw leer behendig over een stoel tilde. Ik stond op het Waterlooplein en naderde net een periode waarin ik praktisch begon na te denken over mode. Schoudertassen had ik al genoeg, maar echt makkelijk waren ze niet. Ik wilde een mooi rugzakje. Zo eentje met een print, van een niet al te groot formaat. Volgens een ooggetuige lagen deze voor het oprapen bij het Waterlooplein. Dat verhaal was niet gelogen. Rechts naast het kraampje van de man met de vellen leer lagen ze daar: tientallen rugzakjes. Waarschijnlijk de schattigste die ik ooit had gezien.

Ze bleken te horen bij de man met vellen van leer. Deze maakte hij niet zelf, maar hij liet ze vanuit Marokko komen. Gemaakt van koeien leer vertelde 'ie trots, maar ook van geiten. En dat rook je. Met Aimee als sideback besloot ik af te dingen. Want dat soort dingen doe je nou eenmaal op een markt. Ik kreeg 'm voor €35,- mee in plaats van €40,- en vond dat een hele overwinning. Inmiddels heb ik 'm een week in mijn bezit, maar de geur is er nog steeds niet helemaal uit. Zelfs nadat ik 'm grondig inspoot bleef de geur (of moet ik zeggen koe?) eigenwijs zitten. En eigenlijk vind ik dat wel leuk. Mijn Marokkaans wonder.


18 opmerkingen:

 1. Super leuke tas!
  http://itsjustadetail.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woooh hij is echt heel erg leuk!
  En hij past perfect bij jouw stijl vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is echt supertof! En ik vond hem ook direct heel goed bij je passen, zoals het meisje hierboven ook al zegt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie tas!!

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is prachtig!
  Over de geur, ik vrees dat je die er voorlopig nog niet uit krijgt... Een vriendin van mij heeft er ook eentje (al een paar maanden) en die ruikt nog steeds naar geit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke en handige rugtas;)x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!