HomeShop my closetPressContact meCopyright
4.2.14

24 HOURS IN PARIS #1: Photo diary


De komende paar dagen staat mijn blog volledig in het teken van mijn spontane 24-uurstripje naar Parijs. Wat kun je allemaal doen in zo'n korte tijd en wat heb ik allemaal gezien en ondernomen? One thing is for sure: jullie zullen overladen worden door héél veel foto's. Ook komt er nog een outfit post voorbij, Parijse streetstyle, citytrip-tips en mijn aankopen. 

Vandaag: Parijs in de vorm van a lot of photos. Kijk je mee?
Voor degene die niets afwisten van mijn tripje naar parijs: Aimee en ik besloten op zondag een short trip te boeken naar de stad van onze dromen. Een dag (en paar fashion week shows) later, zaten we op maandagochtend in de bus naar Parijs. Ons verblijf boekte Aimee de avond daarvoor pas. Een schattig hotelletje, midden in Mont Martre.

Nadat we aan kwamen bij ons hostel, zijn we meteen rond gaan lopen in de buurt. Voor mij was het de eerste keer in Parijs, maar Aimee kent de stad zo'n beetje op haar duimpje. Leuke vintage zaakjes? Schattige buurtjes? Ergens lekker koffie drinken? Aimee knew it all.. 

Als eerste beklommen we de trappen van de Sacré-Cœur. Het duurde even voordat we boven waren (hallo 'conditie'), maar eenmaal boven wisten we meteen waarvoor we kwamen. Het uitzicht vanaf de 'Basilique de Sacré-Cœur' is waanzinnig prachtig. Extra pluspunten voor het feit dat het met donker begon te worden, waardoor de lichtjes over Parijs goed te zien waren. Aimee liet me daarna kennis maken met een vintage zaakje in Mont Martre. Beide kochten we daar hele leuke spulletjes en ontmoetten we een hilarische Parijsenaar, die ons z'n nummer gaf in het geval we een persoonlijke rondleiding door de stad wel zagen zitten. Even later ploften we neer bij een schattig restaurantje en vervolgden we de avond met een bezoekje aan de verlichte IJffeltoren. Speaking about magic..

Morgen laat ik jullie de Parijse streetstyle zien! Stay tuned voor meer Paris magic :-)


15 opmerkingen:

 1. In welk hostel sliep je? En wat is de naam van het vintage winkeltje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik post aan het einde van de week een groot artikel met allerlei tips en plekjes waar ik geweest ben :-)

   Verwijderen
 2. Super leuke foto's, Parijs is zo heerlijk! (ik ben wel een beetje jaloers op jullie spontane tripje hoor)
  Ik ben benieuwd naar de rest van je Parijs-verhalen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, wat een supermooie en leuke foto's! Parijs is zo fijn <3.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het daar toch prachtig. Mooie foto's! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je prachtige foto's gemaakt Judith! Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zo'n spontaan tripje! Ben wel benieuwd naar dat vintage winkeltje! :)

  XX Sonja
  www.redsonjafashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo leuk dat je er (spontaan) heen bent gegaan! Ben benieuwd naar de rest!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk van jullie!
  Toen ik las over een vintage zaakje in mon matre wist ik meteen welke je bedoelde, mijn vrienden en ik hebben daar ooit de hele winkel overhoop gehaald haha

  XO

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!