HomeShop my closetPressContact meCopyright
6.2.14

24 HOURS IN PARIS #2: Streetstyle


De komende paar dagen staat mijn blog volledig in het teken van mijn spontane 24-uurstripje naar Parijs. Wat kun je allemaal doen in zo'n korte tijd en wat heb ik allemaal gezien en ondernomen? One thing is for sure: jullie zullen overladen worden door héél veel foto's. Ook komt er nog een outfit post voorbij, Parijse citytrip-tips en mijn aankopen.

Vandaag: maak kennis met de Parijse streetstyle. Wat is de typische Franse stijl? Ik ging de straat op en zocht het uit!


Wat me direct op viel aan de stijl van Parijzenaren, is dat er maar weinig kleur te bekennen is in de outfits. Populaire tinten op straat zijn grijs, zwart en wit, maar echte kleuren weet ik niet te spotten. Opvallend ingetogen. Als een soort nonchalantie, toegepast met de juiste accenten en een goed gevoel voor mode.Wat is jullie favoriete outfit?


13 opmerkingen:

 1. De jas van het tweede meisje is prachtig! XO

  p.s. op Valentijnsdag mag ik twee mensen gelukkig maken met een infinity ketting. klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe outfit's, vooral die tweede vind ik heel leuk! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Vind de outfit van de man en de eerste vrouw het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dit, ze stralen allemaal een erg fijne vibe uit. :)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De tweede outfit is echt mijn ding, ze draagt ook echt een hele mooie jas!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het eerste meisje vind ik een typisch Frans meisje. Heel mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!