HomeShop my closetPressContact meCopyright
16.2.14

24 HOURS IN PARIS #5: Photo diary 2


Nog een paar dagen staat mijn blog volledig in het teken van mijn spontane 24-uurstripje naar Parijs. Wat kun je allemaal doen in zo'n korte tijd en wat heb ik allemaal gezien en ondernomen? One thing is for sure: jullie zullen overladen worden door héél veel foto's.

Voordat Aimee en ik naar Parijs gingen, hadden we beiden niet zoveel plannen voor ogen. Ja, we wilden de leuke wijkjes doorlopen, de Eiffeltoren van dichtbij zien en fijne boetiekjes bezoeken. Toch was er één ding die we beiden op ons verlanglijstje hadden staan: Ladurée bezoeken en daar een veel te duur taartje eten. Want hey, hoe vaak kom je nou bij zo ontzettend schattig lunch cafétje als dat?

Voor ons bezoekje aan Ladurée, wipte we ook snel even binnen bij Chanel. Als twee bezopen katjes kwamen we binnen druppelen, want in de paar uur dat we in Parijs waren, regende het behoorlijk veel. Gelukkig waren zowel Aimee als ik gezegend met een capuchon aan onze jassen en hebben we daardoor gewoon lekker veel rondgelopen. Hotspots die we onderweg tegen kwamen? Een zekere Forever 21, leuke mode boetiekjes, een heuse Joodse wijk (waar we zijn neergeploft om vervolgens voorzien te worden van een wel hele rare lunch), een schaatsbaan en o ja, het Louvre..


7 opmerkingen:

Thank you!