HomeShop my closetPressContact meCopyright
19.2.14

24 HOURS IN PARIS #6: FilmpjeNog tot en met morgen staat mijn blog volledig in het teken van mijn spontane 24-uurstripje naar Parijs. Wat kun je allemaal doen in zo'n korte tijd en wat heb ik allemaal gezien en ondernomen? Morgen geef ik wat specifiekere tips en laat ik jullie aan de hand van een kaartje zien wat mijn favoriete plekjes waren. Nu eerst dit filmpje dat Aimee en ik gisteren tot in de late avonduurtjes in elkaar gezet hebben. Hope you like it :-)


12 opmerkingen:

 1. Leuk filmpje! :)

  xxx Nausikaä
  www.fashionatic.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk en vrolijk filmpje! :)
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk filmpje! altijd leuk om te kijken:)

  Kisses http://glamorousvision.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk filmpje, het ziet er heel gezellig uit! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supergaaf! Waar heb je die leuke rugzak trouwens vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geleend van een vriend van mij, hij heeft 'm van z'n moeder gekregen haha!

   Verwijderen

Thank you!