HomeShop my closetPressContact meCopyright
21.2.14

EVENT: Op bezoek bij Fred de la Bretonière


Gisteren bracht ik samen met 14 andere bloggers een bezoekje aan het hoofdkantoor van Fred de Bretonière in Waalwijk. We waren uitgenodigd om de nieuwe voorjaarscollectie te komen kijken, iets dat uitpakte in een super gezellig event! Kijk mee :-)


Na een lange treinrit waarin werkelijkwaar al-les tegen viel, was het heerlijk om ons welkomscomtité te zien staan op station Den Bosch. Ook deze leukerd wachtte ons op. Ik vind z'n schortje zo leuk!


We werden vervoerd in deze MINI's, die het team van Fred de la Bretonière speciaal voor ons opgetrommeld had. Reizen in stijl! Ze brachten ons naar het hoofdkantoor in Waalwijk, net achter Den BoschDaar gaf Fred himself een presentatie over de nieuwe voorjaarscollectie. We zaten met zijn allen in een groot schoenenmagazijn, die voor het event was ingericht met allerlei cosy poefjes en stoeltjes!


Op de foto met Fred! Hij bleek heel fotogeniek te zijn, want tijdens mijn kleine momentje met hem, nam hij verschillende rare poses aan, hahaBehind the scenes! Hier worden zowel de Fred's als de bekende Shabbies ontworpen


Een kast gevuld met al-leen maar schoenen. Hallelujah!


Dit had ik aan: mijn vintage jasje, blousje met pinquin print, bordeaux rode broek en m'n Timberlands :-)


Fred samen met alle bloggers! 

Aan het einde van het event kregen we allemaal de kans om een nieuw paar schoenen uit te zoeken. Omdat er zoveel keuze was, heb ik ervoor gekozen om een waardebon aan te nemen. Die ga ik natuurlijk zo snel mogelijk besteden! Een groot deel van de voorjaarscollectie is nu al in de winkels, maar binnenkort komt er nog veel meer moois binnen. Tot die tijd kan ik goed even nadenken wat voor 'Fred's' bij mij passen :-)

Heb jij een favoriet paar? En wat vind je van de shabbies?


10 opmerkingen:

 1. Die foto met Fred himself is zó leuk! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Suuuperleuk! Ben benieuwd wat je gaat halen van je bon! Ik zou niet kunnen kiezen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verslag! Shabbies zijn zo'n mooie schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaaauw wat een gaaf event!
  Liefs
  Ps. Ik heb vandaag een artikeltje op mijn blog over mijn drie favoriete Nederlandse bloggers en je staat erbij!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!