HomeShop my closetPressContact meCopyright
27.2.14

OUTFIT: Wat ik laatst droeg naar een première

De laatste tijd word ik voor de meest uiteenlopende dingen uitgenodigd. Dat is heel leuk, maar soms is een uitnodiging zo vaag dat ik geen flauw idee heb wat ik moet verwachten. Toch bestaat er één evenement waar ik direct enthousiast van op spring en waar ik eigenlijk altijd wel voor in ben; de welbekende première. Toen Carlijn mij mee vroeg naar de pers première van Swan Lake on Ice, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Want wees eerlijk: bestaat er iets beters dan een rode loper, ballet én mannen in pak? I don't think so..

De voorstelling vond een paar weken geleden plaats in het oude Luxor theater in Rotterdam. Wat ik heel tof vond, was dat de show geïnspireerd was op de bekende Swan lake choreografie van Tchaikovsky. Het staat nog steeds hoog op mijn lijstje om die balletvoorstelling een keer live te bekijken. Deze uitvoering op ijs zag ik daarom ook als een voorproefje. Maar dan wel een heel spectaculair voorproefje.

Want wauw, wat een spectakel. Ik noem zwevende danseressen, spectaculaire liften, pirouettes en waarschijnlijk één van de mooiste duo dansen die je ooit op ijs zult zien. Waar sommige scenes lief en ingetogen waren, stond je mond het volgende moment weer wagenwijd open. Een achtbaan van diversiteit. That's one thing for sure.Op het evenement kwamen behalve mannen in pak trouwens ook een aantal BN'ers op af. Zo spotte ik o.a. Wibi Soerjadi, Erwin van Lambaart (welbekend onder de musical liefhebbers) en voormalig wielrenner Michael Boogerd. Voor deze avond leende ik een prachtige leopard van lieve Aimee, eentje die ik stiekem wel heel erg graag van haar zou willen jatten. De rest hield ik simpel. Zwarte broek, wit blousje, mijn leren jasje, een shoulder bag en ankle boots. O ja, en zacht rode lippenstift.


Met Carlijn! Het was heel gezellig om elkaar weer na zo'n lange tijd te zien :-)


What was I wearing?

Leopard coat - H&M (borrowed from Aimee)
Leather jacket - Lederpaleis Amsterdam (old collection)
Blouse - Primark (old collection)
Black trouseres - H&M (old collection)
Shoulder bag - (old collection) Primark
Ankle boots - (old collection) ZARA


9 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk! Die jas is erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was zeker een gezellige avond! :D Laten we hopen dat we binnenkort weer een keer samen naar een event kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zag er mooi uit! Wat leuk dat je daar naartoe mocht!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie jas! En wat lijkt me dat een mooie show!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er gezellig uit! Die jas is is idd geweldig, zou hem ook wel willen stelen! ;)


  xoxo Iris
  A DASH OF FASH

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een toffe outfit, je jas is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt echt een ontzettend vette kledingstijl!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!