HomeShop my closetPressContact meCopyright
5.3.14

Fotodagboekje #29


Time flies when you're having fun! De afgelopen weken zijn zo snel voorbij gevlogen. Ze zaten eigenlijk alleen maar ramvol leuke dingen, en als je leuke dingen doet, raak je nog wel eens afgeleid. Een slecht excuus, maar daardoor ben ik helemaal vergeten om nog een fotodagboekje te posten. Nieuwe voornemen? Tenminste iedere twee weken een nieuwe diary. Starting now!

Als je op de hoogte wilt blijven van mijn foto's kun je dat doen door me te volgen op Instagram! @Judithtielemans 


Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden: een weekend van Fashion Week en het spontane 24 uurs tripje van mij en Aimee. Hier zie je de laatste show van Fashion week, namelijk Spijkers en Spijkers, in een bomvolle Gashouder.


Nadat ik uit Parijs kwam ging ik weer lekker een weekendje naar mijn ouders. Natuurlijk was het weer tijd om mijn lieve vriendinnetjes uit Brabant te meeten. Sara maakte koekjes! Lisa and I liiiiiiked them a lot :-)


Het was ook de week dat Birgit afscheid nam van Nederland. Ze is nu in Indonesië vrijwilligerswerk aan het doen, en ook al vind ik dat super stoer van d'r, is het wel stil zonder haar.


Deze shakes bijvoorbeeld, die ze altijd maakte als ze thuis was bij mijn ouders, is echt typisch iets voor Birgit. Ik mis het!


Ik ging naar Stukafest in Utrecht, een evenement georganiseerd over verschillende steden in Nederland waarbij artiesten komen optreden in studentenkamers. Hier speelt Lucas Hamming in een gezellige huiskamer. Heel toevallig was dat dit studentenhuis om de hoek bij mij was. Love it!


En de volgende dag ging ik naar Chef Special, die een last-minute gig aankondigde op hun Facebookpagina. Die was in een platenzaak in Utrecht and guess what? Ook zo ongeveer om de hoek bij mij!Naar de pers première van Swan Lake on Ice. Wat was dat gaaf! Lees hier het verslag dat ik ervan maakte


Ook ging ik die week naar het Fred de la Bretonière event. Daar maakte ik deze selfie met Anouk! Lees er hier meer over!


Events, events, events.. Ik ging ook naar die van Marks and Spencer. Zij opende namelijk een nieuwe store in Den Haag. Gezellig samen met Cherelle!


Bananenpannekoekjes. Yummy! Het recept haalde ik van de blog van Jennie


Ik ontving deze super schattige notebooks van Fashaves.com! Wat een leukerds :-)


Ik ben zo blij met het lekkere weer van de afgelopen tijd. Ik kan er echt van genieten, zeker als ik in de trein terug naar Utrecht zit vanuit Amsterdam.


Vorig weekend vierde ik carnaval! Ik was de eerste avond verkleed als tuinvrouw, haha!


Mijn vriendinnetjes waren gehuld in allerlei creatieve pakjes. Zo vermomde Sara haarzelf als Avater, trok Lisa een bouwvakkers pakje aan en was Marlijn een DHL postbode!


Ik ging met de redactie van Campus Radio naar een live uitzending van That's Live met Eric Corton. Het was super gezellig! De band die op trad was Blaudzun. Zij maken hele toffe muziek en ik heb ze dan ook al eens eerder live gezien.


Met Eric Corton! Wat een ongelooflijke schat is die man. Hij heeft echt een soort aaibaarheid over zich heen..


En vandaag.. Vandaag was het wéér heerlijk weer. Utrecht, wat ben je mooi!

Hoe was jullie week? Nog iets spannends gedaan waar ik absoluut van op de hoogte gesteld moet worden?


3 opmerkingen:

Thank you!