HomeShop my closetPressContact meCopyright
24.3.14

JEWELRY: Ik heb een piercing!


Ik roep al tijden dat ik een piering wil. Een ringetje, gewoon zo'n kleintje bij mijn oor. Eigenlijk vind ik het meer een versiering dan een echte piercing, maar omdat dit deel gepierced moet worden en bij dat straatje enge naalden plus de bijbehorende enge verhalen horen, noem ik het een piercing. Ongeveer twee weken geleden liet ik 'm zetten en natuurlijk wilde ik het resultaat aan jullie laten zien!


Om overigens even terug te komen op de enge verhalen: er is niets om bang voor te zijn. Het is binnen no time gepiept en deed bij mij nauwelijks pijn. Ik heb nu nog een knopje in mijn oor, maar over vier weken mag er een ringetje in. Verslavend werkt het wel hoor. Ik heb nog geen maand deze piercing en ik wil nu alweer een ander plekje van mijn oor versieren.

Wat voor piercing zou ik de volgende keer doen? Heeft één van jullie ook een piering? Tell me!
8 opmerkingen:

 1. Ik deel deze verslaving met je! Ik heb dezelfde piercing links en rechts een in het schotje van mijn oor (tragus), er zal er ook vast nog wel een bijkomen haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaaf! Een tragus piercing is inderdaad ook erg mooi. Al wordt het dan misschien wel weer 'te druk' in combinatie met piercings op andere plekken. Ik denk dat mijn oorschelp het tweede 'slachtoffer' gaat worden van een gaatje :-)

   Verwijderen
 2. Leuk, ik ben benieuwd naar een vervolg pierce!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!