HomeShop my closetPressContact meCopyright
25.3.14

NEW: Ik heb een racefiets gekocht!


Mijn nieuwe liefde? Een voorwerp bestaande uit een zadel, twee wielen en een hoog hipster gehalte. Nadat ik op de racefiets van een vriendinnetje had gezeten, wist ik het eigenlijk meteen: ik moest er ook zo een. Twee weken geleden scoorde ik de mijne op de kop en ik heb er inmiddels ook al heel wat kilometers mee afgelegd. Echt dol ben ik op het ding. Want jee, wat gaat 'ie snel, en wat race ik overal makkelijk doorheen.


Naast dat ik er heel veel tijd mee win, vind ik 'm ook nog eens super mooi. Het liefst zou ik 'm aan mijn muur hangen of ergens plompt in 'm kamer parkeren. Gewoon om er de hele tijd naar te kunnen kijken, haha.Hilarisch is het wel. Sinds ik mijn racefiets heb, zie ik opeens overal in Utrecht mensen met zelfde soort fietsen voorbij rijden. Voor nu ga ik mijn racefiets gewoon gebruiken als ik naar school moet en voor als ik snel even de stad in wil, maar ik ben ook van plan om binnenkort een lange afstand af te leggen. 


13 opmerkingen:

 1. Super leuk! Zelf studeer ik in Tilburg en vind het echt super leuk als ik studenten voorbij zie rijden op zo'n racefiets!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha leuk hoor! die eerste foto schrok ik even, leek of je geen benen had, I'm sorry.. Ik ga volgend jaar ook op kamers, tijd om mijn omafiets in te ruilen voor een racefiets, ziet er ergens zo leuk vintage uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awesome fiets! En wat een heerlijk blije foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha wat super leuk! Lijkt me fijn rijden zo'n racefiets!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk! Rijdt vast heel fijn;)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha wat leuk! Ben benieuwd of ik je binnenkort ergens in Utrecht langs zie scheuren ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie fiets! Welk model is het precies?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk chick! Gevaar op het fietspad :P

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!