HomeShop my closetPressContact meCopyright
8.3.14

OUTFIT: Who let the dogs out?


Ik heb altijd al een zwak gehad voor printjes. Streepjes en polka dots zijn zeer geliefd, maar toch is er één soort print die het altijd wint boven alles. Kleding waarop dieren staan afgebeeld: ik vind het fantastisch. Toen ik deze broek bij de Monki zag liggen was ik daarom ook op slag verliefd.

Helemaal meteen ging 'ie overigens niet mee naar huis. Ik schakelde mijn achterban in via whats app in de hoop er wijzer van te worden, maar de meningen waren eigenlijk heel erg verdeeld. Het overgrote deel van mijn zussen en vriendinnen vonden de broek maar niks. Toch wist ik mezelf te overtuigen 'm te kopen, want hoe vaak loop je nou tegen een high waisted broek met hondjes aan? Probably once in a life time, en daarom liep ik er diep gelukkig mee naar de kassa. Kaching!

What was I wearing?

Oversized parka - Monki (sale)
Oversized jacket - vintage (bought in Paris)
Top - ZARA (old collection)
(New!) Jeans - Monki
Shoes - Allstars


11 opmerkingen:

 1. Haha die broek is heel leuk! Leuk gecombineerd ook

  xoxo Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke broek, je hebt hem ook gaaf gecombineerd! Vind je spijkerjas ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'Super leuke broek, dat vintage jasje vind ik ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die broek heb je erg leuk gecombineerd! Fijn dat je hem dan toch maar mee hebt genomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke outfit meid. Vind je broek helemaal geweldige x www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke outfit, enne, ik vind je broek echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!