HomeShop my closetPressContact meCopyright
10.3.14

SHOPPING: Mijn nieuwe Fred's


Mag wil ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe liefde? Say hi to een paar leren, perfect afgewerkte chelsea boots van Fred de la Bretonière. Zoals jullie weten kreeg ik een paar weken geleden de kans om een paar schoenen uit te kiezen van Fred himself, maar dat bleek nog niet zo'n makkelijke keuze te zijn. Ik nam daarom dankbaar de waardebon aan. Gisteren bracht ik een bezoekje aan het filiaal in Amsterdam en duurde het niet lang voordat ik mijn bon had besteed

Ik kan niet eens vertellen hoe blij ik ben met deze nieuwe beauty's in m'n leven. Ze lopen echt fantastisch en de kwaliteit is om te knuffelen. Niet gek dus dat ze €185 kosten, want echt, ik ben er heilig van overtuigd dat deze schoenen a life time overleven. En dat vind ik niet zo erg, want wat zullen ik en mijn Fred's lang en gelukkig samen leven..




19 opmerkingen:

 1. Ze zijn zo mooi! Zullen je vast heel gaaf staan X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow ze zijn zo mooi! Ik ben al jaren aan het twijfelen (en sparen) welk soort schoenen ik van Fred de la Bretonière wil kopen. Die gaan inderdaad je leven lang mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeh die zijn heel gaaf, lekker stoer!
  Ze zien er inderdaad erg stevig uit, hopelijk kan je er lang plezier van beleven!

  xoxo Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooh ja mijn moeder heeft ze ook, en oh thankgod hebben we dezelfde schoenmaat en loop ik af en toe ook rond op deze pareltjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!