HomeShop my closetPressContact meCopyright
16.4.14

GIRLCRUSH: Elfi Josemans


Oh, oh, oh: I got myself a girlcrush. Kennen jullie dat? Het haast verliefde gevoel dat zich ontwikkelt als iemand met zóveel charme en stijl je pad kruist? Die enorme shitload aan schoonheid waardoor een gigantische crush niet weg kan blijven? Ikzelf heb dit heel af en toe, als iemand écht indruk op me maakt. Deze week gebeurde dat, toen ik Elfi Josemans bij de persdag van Oona PR ontmoette.

Elfi is account/PR manager bij Oona en was tijdens de persdag afgelopen donderdag degene die ons verwelkomde. Mijn god, wat zag ze er prachtig uit. Ik ben heel gevoelig voor korte coupes, aangezien bijna niemand het staat. Elfi daarentegen kon het zó goed hebben, dat ik er bijna bang van werd. Om maar niet te spreken over haar ontwapende glimlach, vriendelijkheid én (!) bescheidenheid. One word: perfection.

Natuurlijk kon ik het niet laten om wat foto's van Elfi te maken en met jullie te delen. Hoe mooi staat die jumpsuit haar?! For those who wonder: hij is van River Island en is nu te koop in de winkel!

Op wie heb jij een girlcrush?
9 opmerkingen:

 1. Ah, wat lief geschreven! Ze ziet er inderdaad heel leuk uit.

  Jules x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat ontzettend lief! Elfie is inderdaad ook prachtig!!!!!

  Liefs, Farah


  www.formulafarah.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, zij is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gorgeous. Lief geschreven ook

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!