HomeShop my closetPressContact meCopyright
14.4.14

OUTFIT: De jas die ik voor 1 euro kocht
Koopjes scoren is echt mijn ding. Waar andere voldoening halen uit het investeren in een goede tas of een mooie tee, krijg ik een enorme kick van goedkope kleding. Kwaliteit vind ik over het algemeen belangrijk, maar als ik de kans krijg om iets gewoon heel goedkoop te scoren, dan hoef ik daar niet lang over na te denken. Toen ik met Anouk op de IJhallen was, vond ik deze jas in een grote bak. Ik kon mijn ogen niet geloven: boven de enorme stapel kleding stond een bordje. 'Eén euro'. E-e-n euro.

Tot grote ergernis van Anouk, die vond dat ik de hele dag al te veel geluk had met koopjes (haha), paste de jas perfect. Voor degene die geïnteresseerd zijn: de jas is gewoon een H&M'tje, maar dan waarschijnlijk wel van een collectie die minstens 20 jaar geleden gemaakt is. Het labeltje verraad dat een beetje, die is namelijk heel ouderwets. Hartstikke 'retro' dus, om het een mooi woord te geven. Of gewoon geluk, als het aan aan Anouk ligt ;-)

Morgen komen de rest van mijn aankopen online! Stay tuned als je op de hoogte wil blijven!


What was I wearing?

(New!) Coat - Second hand H&M (bought at IJhallen)
(New!) Crop top - Primark
Leather jacket - Lederpaleis amsterdam (old collection)
Black pants - ZARA (old collection)
Ankle boots - Fred de la Bretonière


14 opmerkingen:

 1. Hij is super gaaf zeg! Je bent wel een geluksvogel met die koopjes haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 1 euro?! Wat een goede deal, want ik vind hem echt leuk! En wauw, jaloers op je strakke buik!

  xoxo Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, 1 euro!!! Wat een leuke jas:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kijk, dat is pas een koopje. En hoe gaaf met die kroppend top erbij! xx

  http://www.creativityandchocolate.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geluk, ik vind hem echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een koopje :)! Hij staat je ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat heb je goed gedaan haha, voor 1 euro. Ik hou van de IJhallen ! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zo jaloers op die jas, voor 1 euro kan je hem inderdaad niet laten liggen. :)
  xxx Nausikaä

  www.fashionatic.be

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die jas voor maar 1 euro? Jaloers! Snap Anouk helemaal! En gave outfit verder! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een goede vondst, snel naar de ijhallen!

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die jas is echt ge-wel-dig! En dat voor 1 euro! Ik snap Anouk wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nice coat!! en dat voor 1 euro..

  http://www.baker-of-luxury.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!