HomeShop my closetPressContact meCopyright
15.4.14

SHOPPING: Mijn IJhallen aankopen


Een compleet nieuwe garderobe aanschaffen voor maar 12,50: is het mogelijk? Nog voordat ik de IJhallen had bezocht, geloofde ik er niet in. Nu, een maand later, sinds mijn eerste bezoekje aan de gigantische vlooienmarkt in Amsterdam, ben ik verkocht. Ik vind het echt bizar dat er een plek bestaat waar je zóveel voor zó weinig geld kunt scoren. Kijk maar mee..


Michael Kors wedges in mijn maat voor maar vijf euro. Het is echt suede en ze zien er nog heel goed uit. Could it get any better? 


Een blousje van H&M voor 1 euro. Dat kan ik natuurlijk niet afslaan!


Ook dit schattige oranje rokje van de ZARA ging voor een spotprijsje mee naar huis. Ik legde er maar 3,50 voor neer!


Deze broek is niet van de IJhallen, maar ik wilde 'm toch nog eventjes laten zien. (Je zag 'm al eerder in een outfit post) Ik kocht 'm bij Katryne, een concept store in Utrecht, waar ik op slag verliefd werd op het ding. Hij kostte me dertig euro


En als je dan bij de IJhallen een broek vindt voor 1 euro, neem je die gewoon maar mee. Eenmaal thuis bleek 'ie me niet te passen, dus ga ik er denk ik maar iemand anders blij mee maken 


Deze gaten top nam ik ook mee voor een euro. Of ik 'm echt ga dragen is een tweede vraag, maar vet is 'ie zeker!

Verder kocht ik nog een aantal kleine dingetjes, zoals oorbellen (0,50 ct), onderzetters (haha voor 1,50) en mijn jas (1! euro). Je kunt dus wel stellen dat mijn dag geslaagd was. De volgende keer ga ik vooral kijken voor interieur items, ik ben namelijk pas geleden verhuisd, en zoek nog wat leuks voor in mijn nieuwe kamer.

Ben jij ook zo'n fan van de IJhallen? 


15 opmerkingen:

 1. leuke aankopn! ziet er zeker geslaagd uit, vooral die wedges! x J

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw dat is nog eens goedkoop! Je bent goed geslaagd :)

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wouuuw, die wedges! Je bent erg goed geslaagd zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave spullen zeg, helemaal voor die prijsjes!

  Jules x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je ook naar de IJ-hallen gaat! Ik ben tot nu toe twee keer geweest en ik ben inderdaad: verkocht. Heerlijk om zo goedkoop dingen te kunnen kopen en lekker rond te neuzen.

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaauw die schoenen, prachtig ! Ik ben laatst ook een keer naar de IJhallen geweest, heb iets te veel gekocht haha maar wil zeker nog een keer !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow dat had ik ook niet verwacht zeg! Super leuke aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje zo goedkoop he, je hebt er echt leuke dingen gehaald!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!