HomeShop my closetPressContact meCopyright
15.5.14

OUTFIT: Met mijn plissé grijze maxi rok
De laatste tijd ben ik verkocht aan alles met een 'cropped' of een maxi uitvoering. Het leukste vind ik om die twee te combineren. Toen ik mijn crop top op Ebay bestelde, was deze combinatie dan ook de eerste die ik voor ogen hadIk droeg deze look tijdens het event bij de Designer Outlet in Roermond. Niet alleen kocht ik daar mijn nieuwe mulberry coat, maar ontmoette ik ook Yara van Chapterfriday. Even samen op de foto :-)!What was I wearing?

Leather jacket - Lederpaleis Amsterdam (old collection)
Crop top - Ebay
(New!) Maxi skirt - Primark
Cut-out heels - New Look (old collection)
Backpack - Waterlooplein (market in Amsterdam)


11 opmerkingen:

 1. Wat een mooie outfit. Staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je leuk! Heb je een linkje van die crop top? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe rok, heel leuk gecombineerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie outfit zeg! Staat je heel erg goed. Ik vind het altijd erg lastig om een maxi jurk of rok te combineren, hier haal ik veel inspiratie uit :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!