HomeShop my closetPressContact meCopyright
25.5.14

OUTFIT: Taste of Amsterdam
Ooit op een evenement geweest dat geheel in het teken van eten staat? Tot vorige week had ik nog nooit gehoord van zoiets, todat ik werd uitgenodigd voor Taste of Amsterdam. Zo'n beetje menig eet liefhebbend Nederland leek zich voor de gelegenheid te hebben verzameld in het Westerpark. Een ware food heaven was gaande. Op het festival was namelijk zó ontzettend veel lekkers aanwezig, dat het haast onmogelijk was om kalm te blijven. De enige gepaste oplossing? E.T.E.N. Héél veel eten.

En dat deden we. Samen met vriendinnetje Lisa (also known as one hell of a food lover) probeerde ik ieder kaasje, chocolaatje, dressing en ijsje. Bijna alles was zelf gemaakt of werd op een speciale (biologische) manier bereid. Super leuk dus!

Op het event droeg ik mijn nieuwe trench coat van Pull and Bear. Ik combineerde 'm met mijn favoriete basic doorschijnende top van Primark en zwarte (nep)leren rok van Urban Outfitters. Ray ban erbij, rugzak op de rug en klaar is kees! Aan mijn voeten droeg ik natuurlijk m'n all time favourite Freds. Heel veel anders dan dat paar draag ik de laatste tijd namelijk niet meer.

Zijn jullie ooit op een event geweest waarin eten zo'n belangrijke rol speelde?What was I wearing?

(New!) Trench coat - Pull and Bear
(New!) Sheer trough top - Primark
Fake leather skirt - Urban Outfitters
Ankle boots - Fred de la Bretonière
Back pack - Waterlooplein market (in Amsterdam)


11 opmerkingen:

 1. Mm heerlijk! En wat zie je er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmmm dat ziet er heerlijk uit allemaal!Ik ben zelf nog nooit op een soortgelijk event geweest.

  Liefs.
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit! Ik wil er ook elk jaar weer naartoe, maar als het zover is vergeet ik het!

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de tas superleuk! Taste lijkt me ook erg leuk, maar ik had geen zin/geld om naar Amsterdam te reizen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt echt super leuk (en lekker)! En wat zie je er leuk uit! x

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!