HomeShop my closetPressContact meCopyright
9.5.14

OUTFIT: Van top tot teen in Pull and Bear
Hoera, Nederland is weer een Pull and Bear rijker! Ter ere van de feestelijke opening in Amsterdam, mocht ik een outfit uitkiezen. Ik koos voor een oversized trenchcoat met een bloemenjurkje, wedges en een zwarte clutch.

Het weer tijdens de opening kon niet dramatischer. Het regende zo hard dat zelfs een drietal paraplu's mij en m'n vriendinnetjes niet droog konden houden. We kwamen dan ook verkleumd aan in het nieuwe pand in de Kalverstraat. Gelukkig waren de heerlijkste cocktails en hapjes direct binnen handbereik. In de winkel was het redelijk druk, maar de sfeer zat er lekker in en het pand was overzichtelijk ingericht. We enjoyed ourself to the fullest!

Ga jij binnenkort ook een kijkje nemen bij de nieuwe Pull and Bear winkel?

21 opmerkingen:

 1. Je ziet er echt geweldig uit! Wat een toffe outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. mag ik vragen welke maat jij in die jas hebt genomen? wil 'm bestellen! haha

   Verwijderen
  2. Leuk dat je 'm ook gaat bestellen! Ik draag een maat M, een beetje oversized :-)

   Verwijderen
 3. Ahh zo leuk is die jas!! En ik vind het super jammer dat ik er op het laatste moment niet bij kon zijn, volgens mij was het zo gezellig! Tot snel weer :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh echt een super leuke outfit! Wat gaaf dat je bij de opening mocht zijn! Pull & Bear is echt mijn favoriete winkel! Ik ga er vandaag heen! Kan niet wachten tot vanmiddag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke foto's! Ik ben echt blij dat er nu ook een Pull & Bear in Adam zit, snel eens bezoeken!

  xoxo Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk jurkje heb je uitgezocht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw wat een mooie outfit heb je uitgezocht! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je hebt een erg leuke outfit uitgekozen ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik word altijd zo vrolijk van je gezicht! En wat een super toffe outfit!

  http://itsjustadetail.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!