HomeShop my closetPressContact meCopyright
27.5.14

PERSONAL: Waar ik dankbaar voor ben


Dankbaar zijn. Iets wat veel mensen vergeten en waar ik mezelf ook dagelijks schuldig aan maak. Vandaag heb ik nagedacht over alles wat mij gelukkig maakt. Dat was zo'n enorme waslijst, dat ik er spontaan sentimenteel van werd. Omdat ik weet dat veel mensen uit mijn directe omgeving m'n blog lezen, wil ik het graag met jullie delen. Het mag dan wel een shitload aan sentiment bevatten, but at least it's direct from the heart. Dus ben je klaar voor de meest persoonlijkse post die ooit op mijn blog zal verschijnen?


Ik ben dankbaar voor het feit dat..

.. Ik zo’n fantastische mensen om me heen heb. Zowel ‘thuis’ in Brabant, als in Utrecht. Dat mijn ouders altijd voor me klaar staan, mijn zussen de liefde van m’n leven zijn en dat mijn vriendinnen 'van vroeger' nog steeds zo’n groot deel in mijn leven uit maken

.. Mijn ouders na meer dan 25 jaar huwelijk nog steeds zoveel van elkaar houden en bij elkaar zijn

.. Ik blog en mijn blog ook daadwerkelijk gelezen wordt. A really really really big thanks to you all. Er zijn maanden bij waarin er soms wel 20.000 keer op mijn blog wordt gekeken. Dat vind ik zo tof!

..Ik in een stad als Utrecht woon. Ik heb tot mijn achttiende in een klein dorpje in Brabant gewoond. Een dagje Amsterdam, Den Haag of Rotterdam ging niet zomaar, dat was een enorme onderneming. Het leven op het platteland was heerlijk tot mijn twaalfde, maar al vlug daarna wilde ik niets liever dan weg. Weg naar de grote stad. Dat ik nu in zo'n heerlijke plek als Utrecht woon, ben ik nog steeds iedere dag blij mee

.. In een zekere zin alles kan doen en laten wat ik wil. Dat ik niet afhankelijk ben van één persoon, één activiteit of één verplichting, maar dat ik ontzettend gelukkig kan zijn met mijn drukke leven, mijn vrienden en familie

.. Mijn jeugd zo zorgeloos is geweest

.. Ik in één van de leukste studentenhuizen mag wonen in de leukste wijk van Utrecht. Punt

.. Ik zoveel gave dingen heb mogen doen en heb gekregen door het bloggen. Dat ik nog steeds iedere maand handenvol toffe mensen ontmoet, kleding krijg van mooie merken en dat er steeds meer deuren voor me openen vanwege mijn blog

Dat was het. Mijn stukje puur geluk. Waar ben jij dankbaar voor?
12 opmerkingen:

Thank you!