HomeShop my closetPressContact meCopyright
4.6.14

JEWELLERY: Mijn nieuwe piercing


'Oké Judith. Ik ben mijn neuspiercing kwijt. Ik heb overal gezocht, maar kan 'm nergens vinden. Geef me je piercing, anders groeit die van mij binnen drie uur dicht'. Met grote ogen staarde ik naar vriendin Rianne. Het feit dat ik mijn piercing had laten schieten voor een radio item was één ding. Dat ik na zes weken nog steeds een gevoelig oor had, was een tweede. Maar dat ik nu mijn piercing eruit moest rukken om de neus van Rianne te redden? Damn..

How did the story end? Rianne propte mijn piercing in haar neus, mijn oor moest voor een aantal uur zonder. Uiteindelijk vonden we de oplossing bij de HEMA. Een mooie, lieve, zilveren piercing in de vorm van een pijltje. Ik kom me geen betere nood piercing wensen!

Hoe zit het met jullie? Zijn er meiden bij die ook piercings hebben? Let me know!


Piercing: €3,95 - HEMA


17 opmerkingen:

 1. Erg mooi, zou zoiets zelf ook wel uitkiezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief dat je dat hebt gedaan! Ik had een tongpiercing, maar heb hem er uitgehaald. Heb ook een aantal keer gehad dat ik een balletje kwijt was, soms slik je die gewoon in. En dan vooral proberen het staafje erin te laten zitten en naar huis te gaan want ik was ook bang dat het dicht zou groeien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb daar ook een piercing en heb sinds deze week ook weer iets erin. Ik had het al jaren gelden laten schieten maar lange tijd niets in gedragen. Ik kocht bij Six een setje van twee piercings, voor ik geloof zo'n €8. Erg blij mee, maar deze van Hema is ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Had ik nooit verwacht bij Hema, eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh dat verhaaltje is leuk hihi! Echt een hele mooie piercing! Zou je niet verwachten bij de hema! Ik had ook zo'n piercing boven in mijn oor, maar het ging helaas ontsteken...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, goed verhaal! Wel echt een leuke 'noodpiercing'! :) Niet duur ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha wat een grappig verhaal! En hij is schattig hoor!

  Ik heb zelf ook daar ooit een gehad maar die bleeeef maar ontsteken. Nu heb ik wel een navelpiercing :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha dat verhaaltjes, ik zou ook wel even vreemd opkijken als iemand dat zou zeggen!
  Je nieuwe piercing is overigens erg tof, zo'n pijltje vind ik hartstikke mooi en origineel. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!