HomeShop my closetPressContact meCopyright
30.6.14

OUTFIT: Een nieuwe kimono


Terwijl ik rondkeek voor een plekje om te shooten, tikte Aimee me aan. Recht voor onze neus, midden in hartje Utrecht, lag een tuin. Al vanaf dag 1 dat ik hier woon, ben ik op zoek naar locaties om mijn outfits te fotograferen. Enne, nou ja, dat valt niet altijd mee. Utrecht mag dan wel rijk zijn aan fotogenieke plekjes, meestal (lees: vrijwel altijd) staan er mensen, fietsen of dan wel auto's in de weg. Dit keer was dat anders. De tuin bleek een mooie binnenplaats te zijn, die barstte van de mooie onbevolkte plekjes. Mooie, lichte plekjes om precies te zijn. Hallelujah

Ik droeg mijn nieuwe kimono die ik als verjaardagscadeautje van Sans-online ontving. Ik was meteen verliefd op het ding! Gecombineerd met m'n levi shorts, clean white T-shirt, freds en aztec rugzakje vind ik 'm heel fijn staan. Hoe zou jij 'm combineren?
What was I wearing?

(New!) Kimono - Vero moda (old collection)
T-shirt - ZARA (old collection)
Shorts - Vintage Levi's
Shoes - Fred de la Bretonière
Backpack - Waterlooplein (market in Amsterdam)
Necklace - Vintage 


13 opmerkingen:

 1. Aaaahh die eerste foto is zo cute! En wat een mooie kimono! <3 xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vooral een super leuke rugzak!!!

  www.dutchfashiongirl.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh ik was vandaag nog in Utrecht! Inderdaad een hele mooie plek om te shooten! Je kimono is zooo geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke locatie! Ik vind vooral de 4e foto erg leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit zeg en wat een mooi locatie! De foto's zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit. Die kimono heb ik ook haha, óók van Sans-online :) hij zit heel erg lekker hè!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!