HomeShop my closetPressContact meCopyright
10.6.14

OUTFIT: Een weekendje in België

Dit jaar spendeerde ik mijn pinksterweekend samen met the family in Kortrijk, een schattig stadje in het westen van België. Echt hele bijzondere plannen hadden we van te voren niet gemaakt. We zouden ter plekke wel kijken wat er op ons af zou komen. Nog maar één ding stond vast, en dat was het weer. Maximaal dertig graden met zon en af en toe een wolkje. Beyond perfect.

De dagen in België verliepen heerlijk. We maakten eendaagse citytrips naar Gent en Lille, wandelde rond in 't schattige Kortrijk en genoten ondertussen van ons fijne hotel. In Kortrijk was veel te doen vanwege het pinksterweekend. Een heus cultuur festival domineerde de stad en ook lag er 'n enorme rommelmarkt bij ons om de hoek. Ik had van te voren niet gedacht dat België zo mooi zou zijn, maar dat tegendeel werd dubbel en dwars bewezen toen we Gent bezochten. Wat een mooie stad! Het leek wel een beetje op Venetië, alleen dan iets kleiner en naja.. euh Belgischer.

Mijn outfitje hield ik rustig. Oranje rokje en geknoopt blousje van de IJhallen, een 'nieuw' vintage ruzakje uit Amsterdam en mijn oude sandaaltjes van Invito.

Hoe was jullie pinksterweekend?
What was I wearing?

Top - H&M via Ijhallen (vintage/second hand market in Amsterdam)
Skirt- ZARA via IJhallen
Bag - Vitnage
Sandals - Invito (old collection)
Watch - Casio
Sunglasses - Ray ban Clubmaster


8 opmerkingen:

Thank you!