HomeShop my closetPressContact meCopyright
17.6.14

OUTFIT: Liefde voor het leren rokje


Er zijn een aantal items in deze wereld die iedere vrouw verplicht in haar garderobe zou moeten hebben. Op die lijst kun je o.a. het leren jasje, de witte blouse en de destroyed (boyfriend)jeans vinden. Iets wat daar absoluut niet bij kan ontbreken, is het leren rokje. Naar mijn gevoel het enige kledingstuk dat legaal gedragen kan worden met zowel allstars, als sandaaltjes en heels.

Zo heb ik mijn leren rokje in de winter vaak op deze manier gedragen. Op feestjes of speciale gelegenheden  vind ik het leuk om m'n hakken uit de kast te halen. Bij de 'every day looks' geef ik de voorkeur aan mijn geliefde Fred's, die passen er namelijk ook goed bij.

Dit keer combineerde ik mijn rok met een shirtje dat ik leende van Aimee. Leuk is 'ie he?

What was I wearing?

Shirt - Aimee's own (borrowed it)
Leather skirt - Urban Outfitters (old collection)
Backpack - Vintage
Sandals - Invito (old collection)
(New!) Necklace - Vintage (Jutska and Ritska)
Watch - Casio


18 opmerkingen:

 1. Heel leuk leer rokje! Super gecombineerd;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Judith! Staat jou super!! Groet Edwin.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je supergoed! Maar het is niets voor mij hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat leuk, staat je goed! Mooi gecombineerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh ik snap je liefde! Super mooi rokje, en heel gaaf gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig gecombineerd, staat je erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This blog is so nice to me. I will continue to come here again and again. Visit my link as well. Good luck

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!