HomeShop my closetPressContact meCopyright
8.6.14

REVIEW: Een boxje dat werkt op touchscreen


Vandaag geef ik mijn mening over een gadget. Eerder deed ik dat al met deze krultang en de twee fish eye lenzen voor de iPhone. Vandaag test ik een speaker die werkt op touchscreen. Dat klinkt een beetje raar, en eigenlijk is het dat ook. Het geluid van een telefoon/iPod krijgt namelijk bij een aanraking met deze goodie een automatisch versterkt geluidseffect. Maar is dat eigenlijk wel zo ideaal als het klinkt? Let's find it out!

Hoe werkt het?
Het is heel simpel. Haal de box uit de verpakking en leg 'm op een stevige ondergrond. Schuif het knopje aan de achterkant naar links, plaats je telefoon/iPod op het apparaat. Muziek aan and shit is on!

Prijsje?
Het boxje is verkrijgbaar via Fonq.nl en kost €29,95


:-)
- Licht, compact en makkelijk om mee te nemen
- (Voor zover ik weet) werkt het apparaat niet op batterijen of op stroom
- Geen gedoe met kabels
- Geluid kan redelijk hard
- Relatief goedkoop

:-(
- Er is een lichte ruis in het geluid
- Heel logisch natuurlijk, maar zodra je je telefoon eraf tilt, 'stopt' de muziek meteen (irritant, want je kunt 'm er dus niet op laten liggen)
- Tegelijkertijd opladen veroorzaakt een ruis in het geluid

Conclusie?
Het is een leuke gadget. Makkelijk in gebruik en 't geeft een prima geluid. Echter, als je op zoek bent naar een echt kwalitatief goede versterker, zal ik deze niet aanraden. Er zit een hele lichte ruis in het geluid, wat na een avond muziek luisteren toch best wel irriteert. Waar ie dan weer wel perfect voor is? Een snelle park session met vrienden bijvoorbeeld. Een muziekje tijdens het omkleden in de ochtend. In je tentje op Lowlands. Etcetera, etcetera :-)

Eindoordeel: 7+


Hoe doe jij dat met muziek? Luister je alles af via je laptop, telefoon ,iPod? Of heb je een versterker/boxjes? Let me know!


4 opmerkingen:

  1. Wat een uitvinding! Ik ga deze misschien wel aanschaffen voor de vakantie op het strand enzo :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk! Daar is 'ie inderdaad perfect voor :)

      Verwijderen

Thank you!