HomeShop my closetPressContact meCopyright
14.6.14

SHOPPING: Met Birgit naar de IJhallen


Twee weken geleden ging ik samen met mijn zussen naar de IJhallen. Degene die mij volgen op Instagram weten inmiddels wel hoe gek ik ben op 'ouwe meuk'. Mijn verzameling van tweedehands/vintage items begint dan ook steeds meer uit de hand te lopen. Een verzameling van spullen afkomstig van de IJhallen, zo zou je het ook kunnen noemen. Want echt: er is geen markt, geen plek of winkel op deze wereld te vinden, waar je beter kunt shoppen dan daar. Mijn vorige post met aankopen van de IJhallen werd zo goed ontvangen, dat het me leuk leek om nu ook Birgit's aankopen te delen met jullie.

Birgit: 'Nog nooit was ik bij de IJhallen geweest, maar toen ik Judith er over hoorde moest en zou ik zo snel mogelijk een retourtje Amsterdam doen. Judith haar enthousiasme was niet overdreven, wat een waanzinnige plek vind je daar op de werf. Modeliefhebbers en koopjesjagers vanuit de hele wereld komen naar deze grootste vlooienmarkt van Europa (!). Er is genoeg te zien dus, maar zeker ook genoeg te kopen. Hier mijn aankoopjes van de dag:
Maar liefs drie jassen kocht ik, want de IJhallen is echt een paradijs voor jassenliefhebbers als ik. Aangezien pashokjes ontbreken en spiegels over het algemeen ook, is een jas makkelijk meegenomen. Voor het legerjasje –stamt uit 1984 en is echt gedragen door Nederlandse soldaten- betaalde ik twintig euro, voor de lange coat een tientje en voor de oversized blazer drie euro. Een stel zwarte leren laarzen scoorde ik voor een tientje. Nog twee vintage sjaaltjes en als laatst mijn mooiste vondst: een oud koffertje wat hopelijk super mooi in mijn interieur past. Yay!'10 opmerkingen:

 1. Wat een gave aankoopjes! Ik wilde ook zo graag gaan, maar helaas kon ik niet! Echt super leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeeeh, dat houten koffertje is echt geweldig! Ik hou ook echt van de IJ Hallen! Ik kocht er ooit een tafel voor 10 euro! Woooee! De volgende keer ga ik ook weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik ben er zelf nog nooit geweest maar daar moet binnenkort maar eens verandering in komen want het klinkt altijd geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! Ik ben echt gek op de IJ-hallen, jammergenoeg is het zo ver weg (duur om er te komen.)...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Iedere keer als ik posts zie over de IJhallen bedenk ik dat ik daar écht een keer heen moet, om het vervolgens weer te vergeten. Dus bij dezen nog maar een poging: "ik moet echt een keer naar de IJhallen!"

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!