HomeShop my closetPressContact meCopyright
2.7.14

BEAUTY: Mijn haar is kort! (en gedoneerd aan KiKa)


New season, new hair! Ik roep al eeuwen dat ik mijn haar kort wil laten knippen. Vanaf het moment dat ik het tot mijn schouders liet knippen, begon het eigenlijk alleen maar meer te kriebelen: ik wilde het nog korter. Maar dan ook echt kort. Een kort koppie kent namelijk meerdere gradaties. Zo heb je de famous pixie cut waar o.a. Emma Watson en Anna Hathaway beroemd mee zijn geworden, maar ook bijvoorbeeld de bob van miss Beckham is er eentje in de categorie 'kort'. Eigenlijk vond ik geen enkel kort kapsel perfect. En een beetje bang, dat was ik ook. Toch besloot ik vandaag om de stap te zetten..

Samen met Max (a.ka. the gay best friend) bracht ik een bezoekje aan Shane Hair Professionals, mijn favoriete kapper in Eindhoven. Ik stond daar al eerder model voor een presentatie en liet toen mijn haar in lichte blonde tinten verven. Dat beviel zo goed, dat ik besloot om mijn korte koppie aan hen over te laten. Mijn puntjes wil ik altijd zo goedkoop mogelijk behandelen, maar voor dit idee wilde ik wel echt een professionele kapper. Ik raad een kapper als Shane Hair Professionals dan ook zeker aan als je ook zoiets van plan bent. Je betaalt er misschien wel iets meer voor, maar je krijgt er ook zeker meer voor terug.


Hier was het nog lang. Wat spannend!


Max had de eer om mijn staart af te knippen, haha!


Tadaa! Kort!


Het allerleukste gedeelte is misschien nog wel dat ik mijn afgeknipte haar heb kunnen doneren aan KIKA
(het kanker fonds dat zorgt voor de pruiken van kinderen met kanker). Heel tof! Ik dacht eigenlijk van te voren dat ze er niets mee konden, maar mijn staart bleek alsnog 25 cm te zijn. Dat is precies de minimale lengte om het te doneren. Het voelt super dat ik dit voor een ander heb kunnen doen :)


Wat vind jij van mijn nieuwe coupe?


32 opmerkingen:

 1. Ik vind het prachtig! Echt waar! Het staat je zó ontzettend mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, je straalt helemaal! Het staat je echt súpermooi, heel fris :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauww, staat je écht onwijs goed!!
  En wat tof dat je het hebt gedoneerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het staat je echt zó goed, wauw! Echt een perfect kapsel bij je gezicht, you pretty. En supertof dat het precies lang genoeg was om te doneren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi Judith! Het past inderdaad precies goed bij je gezicht. Lekker pittig, I like it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw staat je echt onwijs goed! Ook heel mooi dat je haar hebt kunnen doneren! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow! Ik moest er even aan wennen, maar het staat je heel goed! Mooi gebaar dat je het aan kika hebt gedoneerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Judith! Staat jou echt goed,,,,hoop je weer snel te zien voor en fotoshoot!! Groet Edwin.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Staat je heel erg leuk! Wat fijn dat je het hebt kunnen doneren aan het Kika fonds!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leukkkk! Lekker fris kapsel!

  http://www.fashion-hooked.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een ontzettend goed doel, heel knap van je. Het staat je ook super! Shane is inderdaad een top kapsalon, ben er laatst ook eens geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat je dit hebt gedoneerd vind je nieuwe kapsel je meer persoonlijkheid geven! Het staat je onwijs goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat goed dat je dat hebt gedaan! En het staat je fantastisch hoor :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat goed van je. Ik wilde het ook graag doen maar mijn haar werd helaas niet lang genoeg. Je nieuwe kapsel staat je geweldig! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super mooi! Ik zag het gister al en toen wilde ik je nog een appje sturen over je haar, maar dat ben ik helemaal vergeten!!!
  Nu ik de gedachte erachter weet vindt ik het nog mooier!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het staat je super, en goed dat je het hebt kunnen doneren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw staat je echt geweldig die korte coupe!:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het staat je echt supergoed zeg! Wouw! En altijd fijn als je er ook nog iemand anders mee helpt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Tof! Ik heb mijn haar 3 weken geleden ook afgeknipt, nog steeds erg wennen maar zo fijn: weer even wat fris & anders! Top dat je je haar kon doneren, mijn haar was te fijn maar anders had ik het zo gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Staat je super, en tof dat je het gedoneerd hebt!

  Jules x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!