HomeShop my closetPressContact meCopyright
19.7.14

INTERIEUR: Nieuwe spulletjes

Ik vind het een fascinerend gegeven om te zien hoe een bestedingspatroon binnen een korte tijd kan veranderen. Nog geen jaar geleden gaf ik iedere maand minstens 70 euro uit aan kleding. De ZARA collecties kende ik ieder uit m'n hoofd, de postbode leverde non stop pakketjes aan mijn deur en.. nou ja: je kunt wel stellen dat ik een aantal shopverslaafde trekjes vertoonde. Inmiddels woon ik alweer een jaar in Utrecht en heb ik mijn uitgaven in de loop der tijd drastisch zien veranderen


Wat dat te maken heeft met deze spulletjes? Simpel. Ik geef tegenwoordig mijn geld liever uit aan interieur dan aan kleding. Want eigenlijk gaat al het andere op aan eten of OV kosten. Feestjes, huur of praktische zaken zoals een paspoort/fiets. Ik hou dan eigenlijk ook nauwelijks iets over in de maand. Living as a (life enjoying) student, we shall say.

Toch heb ik dit jaar ook heel veel ontdekkingen gedaan op het gebied van uitgaven. Zo kwam ik erachter dat ik eigenlijk veel gelukkiger word van tweedehands kleding dan van iets nieuws uit de winkel. De IJhallen (lees er hier, hier en hier meer over) staat dan ook stipt op nummer 1 van mijn favoriete plekjes om te shoppen.

Deze twee industriële inklapstoeltjes vond ik daar de laatste keer dat ik er was. Twee voor een tientje. Het kleed is een vondst uit een rommelmarkt in Belgie bij Kortrijk, toen ik daar met mijn ouders verbleef. Past precies bij mijn stijl en ik legde er maar 3,50 voor neer. Als dat geen koopjes meer zijn ;-) ...

Waar geven jullie het liefste je geld aan uit?


4 opmerkingen:

 1. Heel leuk! Ik woon zelf nu 3 jaar in Utrecht en heb precies het zelfde ;). Ook zijn de ijhallen een van mijn favoriete plekken om mooie vintage vonsten te shoppen!

  Liefs, marlijn
  Www.atasteofvintage.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat een geweldige aankoopjes! En dat voor die prijs! Ik geef nu nog het liefste geld uit aan kleding, maar als ik dit zo hoor denk ik dat dat ook wel gaat veranderen over een paar jaar als ik student ben..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke stoeltjes! En als je de kleur zat bent kan je ze altijd nog verven/spuiten :) !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks :) Haha ja, exact mijn gedachten!

   Verwijderen

Thank you!