HomeShop my closetPressContact meCopyright
7.7.14

OUTFIT: Met mijn nieuwe jumpsuit

Voor mijn afspraak woensdag met de kapper, dook ik nog even de Primark in. Ik vind niet zo vaak iets bij de kledingafdeling, en kom na een bezoekje bij de Primark dan ook vaak alleen met wat accessoires, basics en pyjama's thuis. Dit keer had ik geluk en nam ik een mooie jumpsuit mee.Grappig detail: terwijl ik de jumpsuit aan 't passen was, werd ik meerdere keren door het winkelende publiek gevraagd waar ik 'm in godsnaam vandaan had getoverd. Hetzelfde gold voor de kimono die ik in mijn andere hand hield. Want eh, dat ze nou net die typische Primark uitstraling missen, is precies de reden dat ik ze zo leuk vind.What was I wearing?

(New!) Jumpsuit - Primark
Heeled sandals - ZARA (old collection)


19 opmerkingen:

 1. gave jumpsuit! Staat je erg mooi!

  -X-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi, ik heb een strapless jumpsuit maar vind met bandjes toch eigenlijk mooier.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Die jumpsuit is echt prachtig! Hij staat je ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Staat je echt heel mooi. Net als je nieuwe kapsel trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel tof! Staat super chique, zeker niet alsof 'ie van Primark is. Ben jij heel lang of gemiddeld? Ik ben 1.84 en jumpsuits zijn voor mij vaak te kort... maar deze lijkt me vrij lang, klopt dat? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah snap ik, lastig om dan een goede jumpsuit te vinden. De lengte is perfect voor mij, maar ik moet je teleurstellen: ik ben 'maar' 1,68, redelijk gemiddeld dus. Ik hoorde laatst van iemand over een lijn bij Asos, speciaal voor lange meiden. Misschien daar eens een kijkje gaan nemen?

   Verwijderen
 6. Echt mooi!!! Groet Edwin!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Powerwoman! Staat je echt heel mooi, zowel het kapsel als de jumpsuit :).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooie jumpsuit. EN WHAA super tof je haar, jij durft!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie kimono, hij ziet er inderdaad helemaal niet 'Primark-achtig' uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi Judith! Je foto's doen het helaas niet meer!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!