HomeShop my closetPressContact meCopyright
21.7.14

TEXEL BABY #1: Outfitje aan het strandSalty sea hair, I don't care. Wie had geweten dat een paar dagen Texel zo fijn kon zijn? Mijn vriendinnetjes in ieder geval niet, toen ik hen vertelde dat mijn zorgvuldig samengestelde last-minute Ibiza met Aimee was omgeruild tot een driedaagse chil vakantie in Texel. Want eh, what the hell moest ik nou weer in Texel zoeken? Ik vertelde hen dat we back to the basics gingen. Kamperen aan de zee, sterren kijken vanuit ons luchtbedje: dat soort werk. Dus daar gingen we op woensdagochtend. Richting Den Helder met gigantisch veel spullen en een grijns van hier tot Tokio.


Vanaf vandaag staat mijn blog in het teken van mijn tripje naar dit heerlijke eiland. Morgen vertel ik jullie meer over de voor- en nadelen van kamperen, maar nu eerst een outfitje.

Deze outfit schoten we op één van de lekkerste dagen van de week. Briesje, 28 graden, blauwe lucht: perfectie. Ik droeg mijn nieuwe vintage blouse en omslagrok, die ik een paar weken daarvoor bij het Kaufhaus in Utrecht kocht. De rok is erg geliefd en heeft sindsdien een shitload aan complimentjes ontvangen, haha. Zelfs mijn moeder was zo enthousiast, dat ze gelijk op onderzoek ging naar het merkje van de rok. What can I say? Everyone will appreciate vintage in the end :-)


®Photos Aimee Baars

What was I wearing?

(New!) Oversized blouse - Kaufhaus Utrecht (vintage/second hand)
(New!) Skirt - Kaufhaus Utrecht (vintage/second hand)
Sandals - Invito (old collection)


18 opmerkingen:

 1. Super leuke outfit/foto's, en ik vind dat korte haar zo leuk bij je staan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah leuke rok zeg! Ontzettend leuke foto's ook! :)

  www.dutchfashiongirl.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De rok is inderdaad superleuk! De derde foto is echt prachtig! Heerlijke beach vibe! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zo op het strand! Je rok is echt geweldig, mooie print :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's en wat een prachtige rok! Heerlijk is Texel he! Ik ben er toevallig afgelopen maand ook 3 dagen geweest en heb mijn blog ook volgespamd met artikelen over die minivakantie. Als ik je foto's zo zie, wil ik het liefst meteen terug. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig! Heerlijk is het ja, ga meteen even kijken naar je posts :-)

   Verwijderen
 6. Prachtige foto`s en een hele leuke outfit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige look! Ook een mooie locatie voor de foto's!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!