HomeShop my closetPressContact meCopyright
29.7.14

TEXEL BABY #4: Strandhuisje

Hallelujah, wat verlang ik weer terug naar vorige week als ik deze foto's terug kijk. Ik had nooit, maar dan ook nooit verwacht dat ik Texel zo leuk zou vinden. Niet gek dat ik het zo leuk vond eigenlijk, want tijdens ons verblijf waren alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie binnen handbereik. Strakblauwe lucht, goed gezelschap, rust, fijne mensen, de zee... O man, wat was ik dol op die zee.


Dit is de laatste post over Texel en nu ik dit typ krijg ik een beetje heimwee. Back in Texel spraken Aimee en ik een jongen van een jaar of 20. Hij was aan het werk bij een lokaal strandtentje en was rete enthousiast over het eiland. Nooit zou hij het gaan verlaten, want waarom zou hij?

Nou ben ik absoluut niet van plan om te gaan emigreren (haha), maar ergens snapte ik 'm wel. Je woont dichtbij de zee, iedereen -maar dan ook echt iedereen- kent elkaar en het eiland geeft een soort gevoel van thuiskomen.

Oké, misschien zou ik toch wel willen emigreren. In de zomer tenminste.What was I wearing?

Crop top - Ebay
(New!) High waisted pants - Vintage levi's
White allstars - Converse
Shawl - Vintage


13 opmerkingen:

 1. Wat gaaf die haarband/sjaal! Staat je superleuk. En geweldige plek ook voor de foto's, wauw. Leuk geschreven trouwens, ik zou ook best naar Texel willen emigreren, lijkt me heeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Jaaaaa, echt hoor haha. Zo leuk dat jij er ook bent geweest :)

   Verwijderen
 2. Wauw! Wat een toffe outfit! Echt super! Alle items zijn gewoon zó leuk! En zoals je over Texel spreekt krijg ik helemaal zin om er naar toe te gaan! Ik ben er nog nooit geweest..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, die vintage Levi's staan je super vet! Zelf wil ik ook nog een lange jeans, ik vind ze zo cool. De rest van je outfit is ook erg mooi :)
  Liefs, Floor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Echt aanschaffen, ze zitten heer-lijk en zien er bij bijna ieder kledingstuk heel cool uit haha

   Verwijderen
 4. Echt suuuperleuke foto's en outfit zeg! Vind de vibe ervan echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldige look & dan vooral de jeans!

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you!